1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Carolin Illenzeeri Fond korraldab heategevuskontserdi
Carolin Illenzeeri Fond korraldab heategevuskontserdi

Carolin Illenzeeri Fond korraldab heategevuskontserdi

Carolin Illenzeeri Fond kutsub kõiki 22. juunil Haapsallu veetma kaunist heategevusõhtut välismissioonidel teenistusülesandeid täites langenud või raskelt vigastatud Eesti kaitseväelaste laste toetuseks!

Carolini isa oli esimene Eesti missioonisõdur, kes sai 2004. aastal Iraagis surma. Mees jõudis oma väikest tütart näha vaid korra oma elus, kahekuusena.

Kontserdil “Laulud sõdurile” esinevad Jäääär, Oliver Kuusik, Kädi Plaas, Heigo Rosin, ETV tütarlastekoor ja Kammerorkester, Sandra Nurmsalu ning Kristjan Randalu.

Õhtut juhivad Piret Järvis ja Hannes Võrno.

Muusikat nautides on eestimaalastel võimalus enne jaanipäeva korraks mõelda nende peale, kes vajavad abi rohkem, kui meie ise.

Iga lapse elu kulgeb omasoodu, aga meil on alati võimalus seda kulgemist omapoolse panusega lihtsamaks ja õnnelikumaks teha.

Kontsert toimub Haapsalu Raudteemuuseumi galeriis, mis selleks päevaks saab õhkkonda ja kava toetava kammerliku kujunduse – lihtsa, karge ja kauni.

Kontserdist toimub otseülekanne ETV ja Vikerraadio vahendusel algusega 19.30.

Kui teil pole 22. juunil mahti telekat vaadata, siis 23. juunil, pärast Võidupüha paraadi ülekannet, tuleb imeline kontsert kordusesse.

Juba praegu ja kuni 24. juunini on avatud annetusnumbrid:

9006705 – 5 eurot
9006715 – 15 eurot
9006735 – 35 eurot.

Pileteid saab osta Piletilevist.

Head Uudised GoodNews