1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. EESKUJU! Põllumajandusettevõte Baltic Agro tegi haigete laste toetuseks 10 000 euro suuruse jõuluannetuse
EESKUJU! Põllumajandusettevõte Baltic Agro tegi haigete laste toetuseks 10 000 euro suuruse jõuluannetuse

EESKUJU! Põllumajandusettevõte Baltic Agro tegi haigete laste toetuseks 10 000 euro suuruse jõuluannetuse

Põllumajandusettevõte Baltic Agro AS tegi TÜ Kliinikumi Lastefondile 10 000 euro suuruse annetuse, et toetada raskelt haigete laste ravitingimuste parandamist.

Baltic Agro tegevjuht Ants Puusta nendib, et Baltic Agro on heategevust alati oluliseks pidanud ning löönud kaasa heategevusprojektides nii talvel kui ka muul ajal. “Sel suvel osalesime rinnavähi ennetusele suunatud heategevuskampaanias “Vali roosa” ning pakendasime üle Eesti silopalle roosasse kilesse,” toob ta näitena välja. “Tagasiside oli positiivne ning see andis jõudu ja usku, et heategevus jõuab väga paljude inimesteni,” toob Puusta välja.

“Sel aastal soovisime annetada muidu kinkidele kuluva summa Lastefondile, kuna lapsed on meie tulevik ning jõulud on aeg, kus tavaliselt mõtleme kõikide oma lähedaste peale,” selgitab Puusta ning avaldab, et Baltic Agro soov on, et annetus tooks jõuluajaks südamerahu ja turvatunnet peredesse, kel seda kõige rohkem vaja on. “Lastefond tegeleb laste ja teiste abivajajatega professionaalsel tasemel ning seetõttu on meil kindlus, et meiepoolne jõulukingitus annetuse näol jõuab täpselt nendesse kodudesse, kuhu vaja.”

Lastefondi strateegiajuht Küllike Hein tõdeb, et jõulude eel on saanud see juba traditsiooniks, et osad ettevõtted ei tee enam partneritele jõulukinke, vaid annetavad selle summa heategevusse. “Baltic Agro annetus oli üllatav just suuruse poolest,” nendib Hein ja selgitab, et see ei ole isegi jõulude eel tavaline, et abivajajate toetuseks tehakse nii suur heategu. “Täname südamest kogu Baltic Agro meeskonda ning loodame, et nende eeskujul otsustab nii mõnigi teine ettevõte sarnaselt tegutseda.”

Head Uudised GoodNews