1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. Eesti Lastearstide Selts kutsub hommikujooksule
Eesti Lastearstide Selts kutsub hommikujooksule

Eesti Lastearstide Selts kutsub hommikujooksule

1. juunil toimub Tartus Eesti Lastearstide Seltsi kongressi raames hommikujooks, mille tulu annetatakse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile.

Jooksule on oodatud kõik väikesed ja suured, kes peavad lugu tervislikust eluviisist. Osalemise heategevuslik panus algab 5 eurost pere kohta, mille saab tasuda kohapeal. Rada saab läbida nii joostes kui ka jalutades. Valida saab 2 või 4,5 km distantside vahel. Kõik tublid osalised saavad finišis diplomi, kus on muu hulgas praktilised soovitused arstidelt laste tervise hoidmiseks.

Eesti lastearstide sõnul on laste haiguste taga järjest enam elustiilist tulenevad põhjused. Ürituse eesmärk on tuua tähelepanu laste tervisekäitumisele ning aidata kaasa lastele ja lapsevanematele mõeldud professionaalse tervisekäitumise infomaterjalide väljatöötamisele.

Eesti Lastearstide Seltsi XXII kongressi president Ülle Einberg ootab suurt osavõttu. Heategevuslik jooksuüritus toimub kongressi raames esmakordselt.

Lastefondi tegevjuhil Kadri Orgil on südamest hea meel, et kongress toimub seekord Tartus ja et ürituse raames toimub heategevusjooks. “Eriti vahva on, et heategevusjooks leiab aset rahvusvahelise lastekaitsepäeva hommikul. Kutsume kõiki peresid tähistama seda päeva aktiivse hommikupoolikuga,” lisab ta.

Head Uudised GoodNews