1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Eesti Punane Rist sai Synlabilt mitmekümne tuhande eurose annetuse
Eesti Punane Rist sai Synlabilt mitmekümne tuhande eurose annetuse

Eesti Punane Rist sai Synlabilt mitmekümne tuhande eurose annetuse

Eesti Punane Rist sai Synlab Eestilt ligi 30 000 euro suuruse sihtotstarbelise annetuse.

“Otsisime juba mõnda aega võimalust soetada endale praktilised sõidukid, et katta Ida- ja Lääne-Eesti transpordivajadusi. Õpetame seal esmaabi, teeme ennetustööd ning jagame toidu- ja hügieenipakke. Synlabi toel ostetud sõidukid lubavad meil jõuda kiiresti kõikjale ja olla operatiivselt abiks neile, kes seda kõige enam vajavad,” on Eesti Punase Risti peasekretär Arvi Perv tänulik.

Synlab Eesti kommunikatsioonijuht Gerly Kedelauk selgitas: “Soovime jätkuvalt toetada tervishoiu- ja sotsiaalvaldkonna projekte, mille panus ühiskonna heaollu on pikaajaline. Oleme sel aastal toetanud hooldekodusid madratsite ja tahvelarvutitega, sadu sportlasi läbi Eesti Olümpiakomitee, kümneid kultuuriasutusi, SOS-i perevanemaid ja teisi. Eesti Punasele Ristile otsustasime teha ligi 30 000-eurose annetuse, sest nende tegevus on seotud tervise hoidmisega ja enimhaavatavate abistamisega, mis on osa programmi “Synlab hoolib” kontseptsioonist.”

Kedelauk täiendas, et toetama kannustab teadmine, et tänu kingitud autodele jõuab abi pidevalt ja kiiresti selle vajajateni, ning tõsiasi, et iga Punase Risti esmaabikoolituse läbinu oskab päästa elu.

Head Uudised GoodNews