1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Elvas toimub heategevuslik jalgpallimatš
Elvas toimub heategevuslik jalgpallimatš

Elvas toimub heategevuslik jalgpallimatš

20. oktoobril kodumängul FC Elva ja Tartu FC Santose vahel, mis toimub Elva linnastaadionil, on igal ostetud euroloosil tõeliselt eriline väärtus – kodumängul ostetud euroloosi summa ulatuses teevad ettevõtjad annetuse Eesti Vähiliidule.

Südamlik lähenemine – rohkem kui jalgpalliklubi toetaja 

“Mõned päevad peale Heateo eri kodumängu projekti avalikustamist võttis klubiga ühendust meie pikaajaline toetaja Ihdiander Siida aka Kivimees Andu. Andut oli väga puudutanud ühe vähihaige naisterahva lugu ja ta soov heategevusse panustada oli nii liigutav, et ma ei saanud seda ootele jätta ja soovisin samuti tegutseda. Samal ajal oli Andu jõudnud oma ideest rääkida teisele pikaajalisele toetajale Margus Malkusele, kes selle ideega samuti kaasa tuli,” selgitas projekti idee sündi Marek Naaris.

“Umbes nädala nuputasin, kuidas võiks see üritus toimida, et sellest saaksid osa ka teised ettevõtjad ja suudaksime koos kokku koguda nii suure toetuse kui võimalik. Meie ehk FC Elva inimeste teha on väike samm, tulla staadionile ja nautida üritust. Teha oma tavapäraseid tegevusi ja see saab läbi heategevuse kuhjaga tasutud,” lisas Naaris.

Tänaseks on heategevuslik aktsioon kihama ajanud Elva väikese kogukonna ja heategevusee panustada soovivaid ettevõtteid on kogunenud juba 13!

Head Uudised GoodNews