1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vähiravifond
  4. EMALE KINGITUD TERVIS! Ema vähiravifondile: seda meile ongi just vaja – lootust
EMALE KINGITUD TERVIS! Ema vähiravifondile: seda meile ongi just vaja – lootust

EMALE KINGITUD TERVIS! Ema vähiravifondile: seda meile ongi just vaja – lootust

Vähiravifond Kingitud Elu sai tänukirja 48-aastaselt kolme lapse emalt, kellel aidati tasuda haruldase silmamelanoomi 67 000-eurose ravi eest.

“Tere, kallis vähiravifondi rahvas!” kirjutab Merje. “Käes on jõuluaeg. Meie pere selle aasta jõulud on tänu teile hoopis rõõmsamad kui eelmisel aastal – oli palju muret, ootust, ärevust, südamevalu… Sain eelmisel sügistalvel ravi tänu teie fondile ja hetkel on kasvaja vaikselt taandumisteel. Riiklik ravi jätkub veel vähemalt aasta, aga valguskiir paistab, oleme lootusrikkad. Ja seda meile ongi ju just vaja – lootust, mida annate just teie! Ja muidugi ka minu suurepärane raviarst Kadri Putnik. Jätkugu teil jõudu ja headust sellise raske teemaga tegelemisel ja perede aitamisel. Abivajaja ei ole kunagi üksi, tema taga on terve pere, sõpruskond. Seega te aitate palju rohkemaid inimesi, kui algul paistab. Igatahes jõudu meile kõigile, naudime pühi oma kallite seltsis ja head uut aastat!”

Kutsume kõiki üles alustama või vajadusel uuendama püsiannetust vähiravifondile, et kõigil oleks lootus ja võimalus ka 2022. aastal.

Head Uudised GoodNews