1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOD! Head teod jätkuvad! “Käsilased” tõid Viljandis kinno üle 260 suurperede lapse koos vanematega
FOTOD! Head teod jätkuvad! “Käsilased” tõid Viljandis kinno üle 260 suurperede lapse koos vanematega

FOTOD! Head teod jätkuvad! “Käsilased” tõid Viljandis kinno üle 260 suurperede lapse koos vanematega

Lasterikaste Perede Liit korraldas koostöös Maximaga Viljandi Centrumi kinos Eesti lasterikastele peredele suvise kinopäeva, mille käigus nautisid sellesuvist hittfilmi “Mina, supervaras 3” enam kui 260 last koos oma vanematega.

Foto: Maanus KullamaaMTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on ühisest kinoskäigust kujunenud suurperede jaoks juba meeldiv traditsioon. “Sedapuhku teeb erilist headmeelt, et saime ülipopulaarsete “käsilaste” tegelaskujude vaatamist võimaldada ligi kahesajale peamiselt Kesk-Eestist pärit suurperede lastele,” märkis Aage Õunap.

Lasterikkad pered täitsid kolmapäeva keskpäeval Viljandi Centrumi kino mõlemad kinosaalid, et kaasa elada Gru, Dru, Lucy ja teiste seiklustele tuntud pophittide ning tantsulugude saatel.

Aage Õunapi sõnul osutus südasuvine kinokülastus väga populaarseks ja meeleolukaks. “Mõlemad Viljandi kinosaalid täitusid sisuliselt paari päevaga – see näitab, kuivõrd oluline on suurperedele sellised sündmused, mida oma heade koostööpartnerite abil võimaldada saame,” lisas ta.

Lisaks kinoelamusele said kõik kinokülastajatest lapsed Maximalt kingituseks kaasa ka “käsilaste” tegelaskujuga joogitopsi.

VAATA GALERIID!
Fotod: Maanus Kullamaa

Head Uudised GoodNews