1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews kiidab! If Kindlustus toetab vabatahtlikke päästjaid ja abipolitseinikke 5000 euro suuruse annetusega
GoodNews kiidab! If Kindlustus toetab vabatahtlikke päästjaid ja abipolitseinikke 5000 euro suuruse annetusega

GoodNews kiidab! If Kindlustus toetab vabatahtlikke päästjaid ja abipolitseinikke 5000 euro suuruse annetusega

If Kindlustus toetab sellel aastal koostööpartneritele jõulukinkide tegemise asemel vabatahtlikke päästjaid ja abipolitseinikke 5000 euro suuruse annetusega. Sellega aidatakse vabatahtlikele soetada sooja pesu ja talvemütse.

If Kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul soovib If aidata neid, kes igapäevaselt oma vabast ajast teisi aitavad.

„Eestis on üle 3500 vabatahtliku päästja ja 1000 abipolitseiniku, kes peale oma päevatööd tulevad välja ja panustavad meie kõigi turvalisusesse tagades korda ja päästes elusid. Meie soovime omalt poolt panustada nendesse inimestesse, kinkides abipolitseinikele taktikalise sooja pesu talvisteks patrullideks ja päästjatele led-lambiga varustatud talvemütsid. Need on praktilised vahendid, mis on vabatahtlikele oluliseks abiks töö tegemisel,“ ütles Praun.

If kutsub üles ka teisi ettevõtteid ja eraisikuid vabatahtlikke päästjaid ja abipolitseinikke toetama ja ise vabatahtlikes tegevustes kaasa lööma.

„Turvalisust ei taga vaid riik, väga palju saame me ka ise ära teha. Kindlustusseltsina näeme, kui oluline on inimeste jaoks turvatunne. Üha enam tajutakse iseenda vastutust kogukonna, kodu ja lähedaste ees,“ rääkis Praun.

If Kindlustusel on iga-aastane traditsioon panustada jõuluajal heategevuslikesse projektidesse. Eelmine aasta toetati vähiravifondi „Kingitud elu”.

Head Uudised GoodNews