1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews toetab! “Hooandjas” sai tuule tiibadesse Joel Juhti projekt Siimusti lastekodu spordiplatsi toetuseks
GoodNews toetab! “Hooandjas” sai tuule tiibadesse Joel Juhti projekt Siimusti lastekodu spordiplatsi toetuseks

GoodNews toetab! “Hooandjas” sai tuule tiibadesse Joel Juhti projekt Siimusti lastekodu spordiplatsi toetuseks

Siimusti Lastekodu 3Ühisrahastusplatvormil “Hooandja” startis JJ-Street tantsukooli looja, harrastussportlase ning peatselt kõrbejooksule “Marathon Des Sables” suunduva seikleja Joel Juhti algatatud heategevuslik kodanikualgatusprojekt “Siimusti Lastekodu Metsatareke spordiplatsi rajamine”.

Algataja eesmärk on koguda 20. aprilliks 12 000 eurot, mis läheb nii platsi rajamiseks kui ka selliste mängu- ja tervisepargi elementide ostmiseks, nagu seda on rööbaspuud, kätekõverduste treeningvahendid, sangadega rippredel, ronimisredel, tasakaalurada, astumisalused ja ronimiskeskus. Sellise ettevõtmise vajadus tekkis sellest, et lastekodulastel pole oma elukohas erilisi ajaveetmise võimalusi.

Joel Juht selgitab, et oma kõrbemaratonil osalemisega soovib toetada Siimusti Lastekodu Metsatareke treeningplatsi rajamist, juhtides tähelepanu rajatava spordiplatsi vajadusele ja kutsudes üles selle ehitamist toetama. “Ka ekstreemse kõrbejooksuga aidatakse kohalikke lapsi ja vähekindlustatud elanikkonda, soodustades haridussüsteemi ja säästvat arengut. Seetõttu kutsun Eesti rahvast üles rohkem liikuma, märkama ja aitama neid, kelle liikumisvõime on mingil põhjusel piiratud,” ütleb Joel Juht oma pöördumises.

Projektiga “Siimusti Lastekodu Metsatareke spordiplatsi rajamine” tutvuda ja selle heaks annetada saab SIIN!

Video!

Head Uudised GoodNews