1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HAAPSALU HEAKS I Heategevuslik Teatejooks kutsub annetama Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetuseks
HAAPSALU HEAKS I Heategevuslik Teatejooks kutsub annetama Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetuseks

HAAPSALU HEAKS I Heategevuslik Teatejooks kutsub annetama Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetuseks

Tunda rõõmu liikumisest ja teha head on Teatejooksu juhtmõte. Sel aastal kutsub Eesti suurim koolinoorte spordiüritus annetama Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetuseks. Igaüks saab teha head, helistades annetustelefonile 900 7777 (kõne hind 7 eurot).

Foto: Marko Mumm

„Olge terved ja liikuge värskes õhus ning kohtume Teatejooksul uue õppeaasta alguses 23. septembril 2020. Korraldajatena näeme, millist rõõmu pakub noortele inimestele liikumine, seetõttu jätkame oma missiooni ja kutsume häid inimesi toetama Haapsalu Neuroloogilist Rehabilitatsioonikeskust, kus liikumisvõime kaotanud lapsi raviga aidatakse,“ ütles Teatejooksu eestvedaja Erik Pallase.

Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus, kus käib igal aastal ravil 3000 liikumisvõime osaliselt või täielikult kaotanud last ja täiskasvanut paneb 2020. aastal rõhku oma töötajate kõnnianalüüsi kompetentsi tõstmisele, mis on vajalik, et patsientidele tehtavad analüüsid oleksid sisukad ja hästi tehtud.

Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetuseks saab annetada helistades heategevusnumbrile 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande HNRK Toetusfondi kontole SEB pangas EE451010220268957228 märksõnaga Teatejooks.

Heategevuslik Teatejooks toimub 15. korda ja seda korraldab MTÜ Tallinnmeeting, mis on ellu kutsutud spordiürituste ja võistluste korraldamiseks. Teatejooksu suurtoetaja on Kalevi Mesikäpp, toetajad Kultuurkapital, Tallinna linn, Tartu linn ja Eesti Kergejõustikuliit.

Head Uudised GoodNews