1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA EESMÄRGI NIMEL I Stiilsel kübarapeol toetatakse Vähiliitu uue 3D mammograafi soetamisel
HEA EESMÄRGI NIMEL I Stiilsel kübarapeol toetatakse Vähiliitu uue 3D mammograafi soetamisel

HEA EESMÄRGI NIMEL I Stiilsel kübarapeol toetatakse Vähiliitu uue 3D mammograafi soetamisel

EENA – Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni heategevuslik kübarapidu “Stiilne mask” toetab Eesti Vähiliitu uue 3D mammograafi soetamisel, et ennetada haigestumist ja päästa igas eas naiste elusid. Kübarapidu toimub 13. augustil kl 18.30 Viimsis, rannarestoranis Paat.

Meeleolukas heategevuslik üritus

EENA on heategevusse sihipäraselt panustanud 1993. aastast, ka Kübarapidu on pika traditsiooniga. EENA heategevuslikud Kübarapeod on alati põneva stiili, meeleolukate etteastete, eriliste kohtumispaikade ja üllatustega. Erilise stiilinoodi annavad sel korral peole lisaks kübaratele ka stiilsed maskid kui aastasümbolid. Tulemas on kokteilikoolitus ning muusikalise elamuse pakub imelise lauluhäälega Marii Väljataga, kes on ka klubi liige.

Kübarapeol astub esmakordselt lavale ka noor moelooja oma moebrändiga BIRKENTHAL, mis pakub naistele ja meestele eksklusiivseid ning isikupäraseid aksessuaare. Brändi läbivaks jooneks on naiselikkus ja mehelikkus, rõhutades luksuslike detailidega kandja erilisust unikaalselt ja sõnadeta.

Tegusad naised

Kübarapeo korraldaja on traditsiooniliselt EENA Tallinna klubi, kes enam kui 70 liikmega on EENA kõige suurem klubi. EENA-l on 8 aktiivset klubi üle Eesti: Tallinna klubi, Rannamõisa klubi, Tartu klubi, Pärnu klubi, Võru klubi, Narva klubi, Ettevõtlusklubi, Äriklubi. Tegutseb ka EENA noortesektsioon.

EENA stiilsele Kübarapeole on oodatud nii klubiliikmed kui kõik külalised, kel on soovi panustada heategevusse.

Head Uudised GoodNews