1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Hea tegu! Haiglates viibivatele lastele aitab jõulurõõmu viia ka Maxima Inglipuu projekt
Hea tegu! Haiglates viibivatele lastele aitab jõulurõõmu viia ka Maxima Inglipuu projekt

Hea tegu! Haiglates viibivatele lastele aitab jõulurõõmu viia ka Maxima Inglipuu projekt

naerata-ometi-inglipuuNaerata Ometi MTÜ korraldab iga-aasta vahetult enne jõule projekti „Jõulud haiglas“, mille raames viiakse kingitused haiglates viibivatele lastele üle-Eesti.

Selle aastases projektis osaleb ka INGLIPUU kampaania. “Tänavu juba seitsmendat korda kogume me kingitusi üle Eesti vähekindlustatud peredes elavate laste jaoks vastavalt nende soovidele, mida nad on edastanud läbi kohalike sotsiaaltöötajate. Sama oodatud on jõuluime ka nende laste poolt, kes pühade ajal haiglasse satuvad. Seepärast võtame südameasjaks ka neile kuni 100 kingituse kogumise,“ täpsustas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Vastavad kingisoovid, mida teistest eristab “Naerata ometi“ projekti logo, jõuavad Tallinnas asuvate Maxima kauplustesse Inglipuudele tuleval esmaspäeval. “Kingituste kogumisele laienevad kõik Inglipuu kingikampaania reeglid. Täpset infot leiab nii soovilt kui ka projekti kodulehelt,“ selgitas  Maxima Eesti avalike suhete juht.

Kingituste jagamine haiglates toimub vahemikus 19. – 22. detsember ning kokku viiakse kingitusi üle 300 lapsele ning peetakse meeles ka haiglate lasteosakondade personali.

„Oleme varasematel aastatel saanud väga head vahetut tagasisidet haigla personalilt ja lastelt ning meil on hea meel, et saame viia jõulurõõmu lastele, kes peavad jõulud haiglas veetma. Loodan, et ka Maxima kaupluste külastajad toetavad meie algatust ning saavad ingliteks ka haiglates pühi veetavatele lastele“, lausus projekti eestvedaja Kuno Kompus.

Lisaks kingituste viimisele on planeeritud suuremates haiglates ka programmiline pool, igas haiglas käib kaasas ka jõuluvana ning Tallinna haiglas esinevad lastele Gertu Pabbo ja Mikk Mäe.

Head Uudised GoodNews