1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU I Inter Cars pakub kiirabiautodele tasuta mootoriõli
HEA TEGU I Inter Cars pakub kiirabiautodele tasuta mootoriõli

HEA TEGU I Inter Cars pakub kiirabiautodele tasuta mootoriõli

Inter Cars Eesti pakub kõigile Eesti kiirabibrigaadidele tasuta kvaliteetset Total mootoriõli, mis aitab tagada alarmsõidukite tehnilise korrasoleku COVID-19 pandeemiast tingitud suurenenud töökoormuse ajal.

„Tänaseks on meie pakkumise vastu võtnud juba SA Narva Haigla ja SA Kuressaare Haigla, kuid kahjuks pole meie abi veel kõigini jõudnud,“ lausus Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov. „Arusaadavalt on kõigil kiire ning kriisisaginas kiirabiüksuse masinapargi haldamine tavalisest keerulisem. Osades haiglates ja kiirabiüksustes on kasutusel ka täiesti uued sõidukid, mida tuleb hooldada ainult margiesindustes.“

Abikõlbulikud on kõik igapäevases kasutuses olevad alarmsõidukid, mis on seotud erakorralise meditsiinilise abi osutamise või haigete transpordiga.

„Kui mõni kiirabiüksus või haigla pole veel meie pakkumist kätte saanud, aga oleks sellest huvitatud, siis palume kindlasti meiega ühendust võtta,“ lisas Škatov. „Oleme teinud pikalt koostööd maailma ühe suurima õlide ja määrdeainete tootja Totali Poola tehasega ja usaldame nende Premium-kategooria tooteid jäägitult.”

Pakkumise kasutamiseks tuleb saata Inter Cars Eesti OÜ-le üksuses kasutusel olevate sõidukite loetelu, spetsifikatsioonid ja võimalusel ka info sõidukites varasemalt kasutatud mootoriõli kohta.

Inter Cars tänab kõiki, kes aitavad pandeemia leviku vastu võidelda ja elusid päästa, ning kutsub üles teisi tehnikasektori ettevõtteid võimalusel samuti oma abi pakkuma.

Inter Cars Eesti OÜ on Poola börsil noteeritud ettevõte Inter Cars SA tütarfirma, mille tootevalikus on üle 2,5 miljoni erinevate sõidu- ja veoautode varuosa, samuti täis- ja poolhaagiste, busside ja rasketehnika varuosa ja tarviku.

Head Uudised GoodNews