1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU! Mupo tegi traditsioonilise jõulukingituse Loomade Hoiupaigale
HEA TEGU! Mupo tegi traditsioonilise jõulukingituse Loomade Hoiupaigale

HEA TEGU! Mupo tegi traditsioonilise jõulukingituse Loomade Hoiupaigale

HEA TEGU! Mupo tegi traditsioonilise jõulukingituse Loomade HoiupaigaleMunitsipaalpolitsei Amet andis täna üle oma traditsioonilise jõulukingi – annetuste eest ostetud toidud ja muu vajaliku sealsetele hoolealustele.

Kui eelnevatel aastatel osteti üldiseid eluks olulisi asju, siis sellel aastal keskenduti kutsikate vajadustele. Kingitus sisaldas kutsikatele mõeldud vitamiine ja tervistavat toitu, konserve, kuivtoitu ning kasvavatele koertele mõeldud arendavaid mänguasju ning tarvikuid. Lisaks mõned tekid ja vaibad „suurperedele“.

Kingitust üle andnud ja mitut koera kodus omav siseteenistuse sektori juht Zoja Tint valutas südant ka Õle tänavalt päästetud kutsikate saatuse pärast. Jõulukingituse vastu võtnud Loomade Hoiupaiga juhataja Larissa Kozõreva sõnul on paljud kutsikad leidnud endale uue ja sõbraliku kodu, kuid mõned kutsikad ootavad veel endale uut peremeest.

Mupo soovib kõigile loomasõpradele häid eelolevaid pühi ja kutsub neid, kel kodus oma lemmikut pidada ei ole võimalik vaatama ja jalutama hoiupaiga elanikega. Samuti tuletab mupo meelde, et ees ootab aastavahetus koos mitmete ilutulestikega. Vältimaks teie neljajalgse sõbra ära jooksmist tasuks nad selleks ajaks viia siseruumidesse või muul viisil tagada nende turvaline olek kodu ning peremehe läheduses.

Head Uudised GoodNews