1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA UUDIS! Circle K jaamades saab annetuse vähiravifondile nüüd ostuarvele lisada
HEA UUDIS! Circle K jaamades saab annetuse vähiravifondile nüüd ostuarvele lisada

HEA UUDIS! Circle K jaamades saab annetuse vähiravifondile nüüd ostuarvele lisada

Alates detsembrikuust võivad Circle K kliendid kõikides teenindusjaamades paluda teenindajal soovitud annetus (alates 1 eurost) ostukviitungile lisada. Jätkuvalt kogutakse jaamade kassades püsivalt vähihaigete toetuseks ka sularahaannetusi kogumiskastidesse.

„Meil on väga hea meel, et meie kliendid on teenindusjaamas annetamise võimaluse väga hästi vastu võtnud. Ainuüksi novembris kogusime vähiravifondile sularahaannetustena kokku 2673 eurot,“ rääkis Circle K Eesti turundusjuht Diana Veigel. „Selle koostöö raames oleme saanud klientidelt tagasisidet, et nad sooviksid lisada oma annetuse ostuarvele ning tasuda pangakaardiga. Nüüd on meil rõõm ka sellist mugavat lahendust head teha soovitajatele pakkuda.“

„Circle K Eesti on esimene ettevõte, kes võimaldab klientidel lisada annetuse ostuarvele – praktika, mis näiteks Ameerikas on üsna laialt levinud. Sellega avardame koos heategijate võimalusi veelgi ning kindlustame lootuse ja elamise võimaluse kõikidele Eesti vähihaigetele,” ütles “Kingitud elu” tegevjuht Katrin Kuusemäe.

Vähiravifondi statsionaarsed annetuskastid on kõigis 59 Circle K Eesti teenindusjaamas juba alates läinud suvest. Kliendid on nende kaudu vähihaigete toetuseks panustanud tuhandeid eurosid.

Head Uudised GoodNews