1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEAD INIMESED! Korvpallipublik aitas vähihaigeid ligi 7500 euroga
HEAD INIMESED! Korvpallipublik aitas vähihaigeid ligi 7500 euroga

HEAD INIMESED! Korvpallipublik aitas vähihaigeid ligi 7500 euroga

Foto: Pixabay

Hiljuti lõppenud Alexela Korvpalli Meistriliiga hooajal 2017/2018 osales vähiravifond “Kingitud elu” ligi paarikümnel mängul, kogudes vabatahtlikega annetusi ning viies läbi heategevuslikke oksjoneid. Kokku lisandus mängudel Tallinnas, Tartus, Raplas, Pärnus ja Valgas vähihaigete toetuseks fondi ligi 7500 eurot.

Sel nädalal leppisid vähiravifondi juhataja Toivo Tänavsuu ning Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi kokku, et koostöö jätkub sügisel kui algab Eesti korvpalli meistriliiga uus hooaeg.

„Korvpalliliidul ja klubidel on hea meel, et saame vähiravifondi tegevust toetada. Suur rõõm on seda koostööd jätkata,” ütles korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi. „Kõige olulisem on kogu asja juures inimeste teadlikkuse – ravide rahastamise vajaduse – esile tõstmine ning see, mida fond on seni oma tegevusega Eesti inimeste eludes korda saatnud.“

„Täname korvpalliliitu, kõiki meistriliiga klubisid, oksjonile nänni andnud mängijaid, mängude õhtujuhte, meid korvpallinänniga varustanud Fifaad, loomulikult kõiki annetajaid ja mängudel abis käinud fondi vabatahtlikke – iga väiksematki panustajat,” rääkis vähiravifondi “Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. „Teie toetus, soojus ja kaasaelamine oli tuntav. Võitlus käis nii palliplatsidel kui ka vähihaigete eludes. Üheskoos kinkisite kellelegi lootuse ja võimaluse elada.“

Üheskoos kinkisite kellelegi lootuse ja võimaluse elada.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu” (http://www.kingitudelu.ee/) on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest. Fondi nõukokku, mis otsustab kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik, Tartu Ülikooli hematoloogia eriala dotsent dr Edward Laane, ettevõtja ja Belgia aukonsul Eestis Erik Sakkov, näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp ja suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Head Uudised GoodNews