1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevusfond Dharma: Aita muuta laste maailm värviliseks
Heategevusfond Dharma: Aita muuta laste maailm värviliseks

Heategevusfond Dharma: Aita muuta laste maailm värviliseks

Heategevusfond Dharma_Aita muuta laste maailm värviliseksHeategevusfond Dharma eesmärk on pakkuda igale lapsele just tema vajadustest lähtuvat abi ja aidata tal seeläbi kasvada tubliks inimeseks. Eriline tähelepanu kuulub majanduslikesse raskustesse sattunud lastega peredele, lasterikastele peredele ja vanemliku hoolitsuseta lastele. Tänu headele toetajatele on Dharma saanud oma 11-aastase tegutsemisaja jooksul aidata enam kui 10 000 Eesti last.

Sinu annetuse abil saab Sihtasutus Dharma teha teoks mitmete laste unistused tervest ja rõõmsamast kodust.

Ühe lapse lugu

Laura läheb vaikselt oma mängukaru juurde ja kallistab teda kõvasti. Üksinda on külm olla ja Laurale tundub, et karul on vist palavik. Ja pisivenna nutab, aga Laura ei ei tea enam ühtegi muinasjuttu, mida talle jutustada. Võib-olla on tal kõht tühi. Ehk toob ema midagi süüa. Kui ta tuleb koos sõpradega, siis ta ei too. Laura ootab, aga ära oodata ei jõua, vend ja karu tuleb ju magama panna. Seda Laura oskab, sest teeb seda peaaegu igal õhtul. Ta otsib neile soojad riided selga ja võtab endale kaissu. Koos on soojem.

Selliseid peresid, nagu Laura oma, on Eestis palju. On siis selle põhjuseks vaesus, oskamatus või lihtsalt erinevate asjaolude kokkulangemine.

Sihtasutuse Dharma eesmärgiks ongi neid peresid aidata. Sihtasutus on loonud üle-eestilise tugiisikute võrgustiku, kes juhendavad vanemaid laste kasvatamisel ja jälgivad, et lastel oleks peres turvaline. Koos tugiisikutega on heategevusorganisatsioon aidanud väga paljusid peresid – taotlenud neile sotsiaaltoetusi, ehitanud katuseid, maksnud elektriarveid ja ka muretsenud lastele voodiriideid.

Kuidas sina saad aidata?

Annetusi on võimalik teha helistades annetustelefonile 900 6700, siis kingib annetaja kolm eurot eurot, ja helistades annetustelefonile 900 0005 kingib 25 eurot.

Lisainformatsiooni leiab SIIT!

Üheskoos saame teha teoks mitmete laste unistused. Nad saavad endale sooja toa ja täis kõhu ning täiskasvanu, kes neist hoolib.

Head Uudised GoodNews