1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEATEGEVUSLIK LAAT I Vähiravifond korraldab Tartus heategevusliku käsitöö- ja kunstilaada
HEATEGEVUSLIK LAAT I Vähiravifond korraldab Tartus heategevusliku käsitöö- ja kunstilaada

HEATEGEVUSLIK LAAT I Vähiravifond korraldab Tartus heategevusliku käsitöö- ja kunstilaada

Vähiravifondi Kingitud Elu laat toimub 4.-6.detsembril Tartus Lõunakeskuses. Kõik käsitöölised ja kunstnikud on teretulnud oma loomingut laada tarvis annetama. Kogu laadatulu läheb vähihaigete toetuseks. Tänavu on Kingitud Elu aidanud juba rohkem kui 100 abivajajat.

„Juba on paljud armsad inimesed üle Eesti südame ja hingega valmistanud väga erinevaid esemeid ja annetanud need vähiravifondile, et fondi abivajajaid toetada. Meie Lõuna-Eesti vabatahtlike eestvedamisel toome kogu kraami detsembri esimesel nädalavahetusel laadale välja,” ütles Vähiravifondi Kingitud Elu juhataja Toivo Tänavsuu.

Näiteks Haabersti Päevakeskuse käsitööringi Raudrohi tegusad ja osavad daamid (pildil) annetasid vähiravifondi heategevuslikule käsitöölaadale 36 isetehtud patja.

Novembrikuu jooksul saab igaüks oma käsitööd ja kunsti laada tarvis fondile annetada:

– Üks võimalus on postitada kaup ükskõik millisesse Rakveres asuvasse pakiautomaati (pakisaaja Kingitud Elu ja telefoninumber 55922221)

– Teine võimalus on kaup saata Omniva, DPD või SmartPosti pakiautomaati Tallinnas Torupilli Selveris (pakisaaja Kingitud Elu ja telefoninumber 5276004)

– Saab ka otse üle anda. Selleks palutakse helistada laada projektijuhile Katrinile 55922221.

Head Uudised GoodNews