1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuslik Pardiralli kogus vähihaigete laste toetuseks üle 97 000 euro
Heategevuslik Pardiralli kogus vähihaigete laste toetuseks üle 97 000 euro

Heategevuslik Pardiralli kogus vähihaigete laste toetuseks üle 97 000 euro

Fotod: Carol Liis Metsla

10. juunil Kadrioru pargis aset leidnud heategevuslik Pardiralli kogus vähihaigete laste ja nende perede toetuseks täpselt 97 228, 50 eurot. Sellel aastal müüdi üle 14 000 heategevusliku pardi, millest 11 000 ujusid Kadriorus võidu, ülejäänud aga kogusid heategevuse nimel annetusi ilma võistlemata.

Südamlikku pereüritust juhtis Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) üks asutajatest, Märt Avandi, ning selle peaesinejaks oli Heategevusfondi Minu Unistuste Päev patroon Lenna Kuurmaa. Pardirallit austas oma osavõtuga ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid.

“Olen südamest tänulik kõikidele annetajatele ja neile, kes aitasid Pardirallil ka sellel aastal teoks saada. Tänu teile saame vähihaigeid lapsi ja nende perekondi toetada vajalike ravimite ostmisel, aga ka pakkuda olulist tuge peredele ja täita väga paljude raskelt haigete laste unistusi,”  rääkis Märt Avandi.

Tänavu juba neljandat korda toimunud Pardirallit korraldab Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit (EVLVL) ning sel aastal toimus see esimest korda koostöös Heategevusfondiga Minu Unistuste Päev. Perepäev Kadrioru pargis pakkus rohkelt avastamist nii suurtele kui väikestele osalejatele, ürituse kõrghetkeks oli kindlasti kõikide soetatud partide koos vette laskmine ja nende võiduujumine.

Pardiralliga kogutud rahast läheb 70% vähihaigetele lastele vajalike ravimite ning muude tarvikute ostmiseks ja nende peredele toetusmeetmete pakkumiseks ning 30% täitmaks raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi läbi neile korraldatavate isiklike unistuste päevade.

VAATA GALERIID!
Fotod: Carol Liis Metsla

« kohta 3 »
Head Uudised GoodNews