1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevusliku koertenäituse tulud jõudsid Haapsalu koduta loomade varjupaika
Heategevusliku koertenäituse tulud jõudsid Haapsalu koduta loomade varjupaika

Heategevusliku koertenäituse tulud jõudsid Haapsalu koduta loomade varjupaika

Täna anti Haapsalu loomade varjupaigale üle heategevusliku koertenäituse BIGBANK Match Show tulud, mida kasutatakse karantiinimaja loomiseks.

13. oktoobril Tallinnas toimunud BIGBANK Match Show’l koguti heade inimeste abil Haapsalu loomade varjupaiga toetuseks 1642 eurot. Annetussumma andsid varjupaigale üle Eesti Koeraomanike Seltsi esindaja Aire-Piret Pärn, BIGBANK Match Show projektijuht Marve Kadastik ja BIGBANK AS Eesti maajuht Martin Länts.

“Loomasõprade abiga kogutud toetussumma on kindlasti suureks abiks koerte ja kasside elamistingimuste parendamisel. Kui loomad on terved ja hooldatud, leiavad nad suurema tõenäosusega omale ka uue sooja kodu ja peremehe,” rääkis BIGBANK Match Show projektijuht Marve Kadastik.

Haapsalu loomade varjupaiga peremees Maarek Nõmmik on tänulik, et BIGBANK Match Show tulud tänavu just Haapsalu varjupaigale annetatakse.

“Meie varjupaik vajab hädasti karantiinimaja ning meil on siiralt hea meel, et loomasõprade ja BIGBANKi abil kogutud rahasumma Haapsalu koduta loomade varjupaika jõudis,” rääkis Nõmmik.

Nõmmiku sõnul oleks ideaalne, kui varjupaikades poleks lõpuks ühtegi looma.

“See tähendaks, et töö omanike teavitusel on vilja kandnud ning kõigil loomadel on kodu olemas,” lisas ta.

Head Uudised GoodNews