1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Helen Adamsoni kiusamisvastase muusikavideo projekti Hooandjas toetab ka president Toomas Hendrik Ilves
Helen Adamsoni kiusamisvastase muusikavideo projekti Hooandjas toetab ka president Toomas Hendrik Ilves

Helen Adamsoni kiusamisvastase muusikavideo projekti Hooandjas toetab ka president Toomas Hendrik Ilves

Helen Adamson
Helen Adamson

Lauljanna Helen Adamsonil on valminud koolikiusamise vastase sõnumiga laul, mis on plaanis avaldada juba septembris koos teemakohase videoga. Helen kogub projekti teostamiseks vajalikku rahasummat Hooandja abiga.

26. augustil toetas kampaaniat ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ning jagas kampaania infot oma Twitteri kontol.

“Vabariigi presidendi toetus kampaaniale on suurim tunnustus ja abi kiusamisvastase sõnumi levitamiseks,” sõnab Helen. “Olen presidendi toetuse üle äärmiselt tänulik ja südamest liigutatud. Tegeleme hetkel aktiivselt ka sügisel algava koolikiusamise vastase kampaania ettevalmistamisega. Usun, et kiusamise vastu sõnumi levitamine läbi muusika on lisaks kampaaniale suurepärane viis sõnumi lasteni viimiseks,” lisab Helen.

Hetkel on kogutud vajaminevast summast 41%, kuid kampaania lõpuni on jäänud vaid 6 päeva. Helen kutsub üles kõiki, kel võimalik, projektile hoogu andma, sest toetada saab kasvõi 1 euroga ning projekti jagamisega.

Kingituseks toetajatele pakub Helen muuhulgas välja akustilise kontserdi koos Eesti Talendisaate võitja, lehepillipoisi, Erki-Andres Nuudiga, šokolaadikoogi küpsetamise, ühise õhtusöögi jpm.

Vaata projekti ja infot teiste auhindade kohta SIIT.

Head Uudised GoodNews