1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Helilooja ja muusik Oleg Pissarenko: hea sõna, mõte ja tegu on kõik üks tervik
Helilooja ja muusik Oleg Pissarenko: hea sõna, mõte ja tegu on kõik üks tervik

Helilooja ja muusik Oleg Pissarenko: hea sõna, mõte ja tegu on kõik üks tervik

“Hea sõna, mõte ja tegu on kõik üks tervik,” ütleb helilooja ja muusik Oleg Pissarenko, kelle uue plaadi „Armastuse muusika“ esitluskontserdile 20. septembril Alexela kontserdimajas on annetuskastiga lubanud tulla ka vähiravifond “Kingitud elu”.

Oleg Pissarenko. Foto: Kaupo Kikkas

“Olen korduvalt mõelnud sellele, et pöörduks heategevuseks ise kellegi poole. Mul on isegi mitu head tuttavat, kellega oleme neid asju arutanud ja festivalide ajal oleme ka annetusi kogunud. Aga nüüd pöördus vähiravifond “Kingitud elu” ise minu poole ja olen selle üle väga rõõmus,” ütleb Pissarenko, kelle viimase aja helilooming on pühendatud just headele, ülevatele tunnetele.

„Head saab teha iga päev. Ka minu eesmärk on areneda iga päev paremaks inimeseks. Olla teiste vastu ja teiste suhtes aina lahkem,“ tõdeb muusik. „Hea sõna, mõte ja tegu on kõik üks tervik. Inimese mõttel on meeletu jõud, sellel on võime muuta maailma. Mida rohkem inimene endaga tegeleb, mida rohkem inimene hingeliselt, vaimselt ja spirituaalselt areneb, seda tugevam on see võime.“

Äsjailmunud plaadil räägib tema lugu „Armastusest piisab” armastuse tervendavast ja ravivast toimest. Oleg Pissarenko elus oli hiljuti üks kogemus, kus Narva festivali suure kahjumi tagajärjel oli tal väga raske. Nüüdseks on negatiivsed emotsioonid seljataha jäänud ja ta usub, et armastuse energia on see, mis aitab meid kõiki.

Vähiravifondi „Kingitud elu“ tegevjuht Katrin Kuusemäe täpsustas, et nad on oma vabatahtlikega käinud paljudel kontsertidel üle Eesti, et koguda annetusi vähihaigete ravi toetamiseks ja neil on rõõm olla teretulnud Oleg Pissarenko armastuse teemalisel kontserdil.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis! Vähiravifondi saab toetada SIIN

Head Uudised GoodNews