1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ILUS TEGU! Daily meeskond tõi jõulurõõmu Viljandi vähekindlustatud perede lastele
ILUS TEGU! Daily meeskond tõi jõulurõõmu Viljandi vähekindlustatud perede lastele

ILUS TEGU! Daily meeskond tõi jõulurõõmu Viljandi vähekindlustatud perede lastele

MeisterdamineDaily kaubamärgi all toitlustusteenust pakkuv Baltic Restaurants Estonia toetas juba neljandat aastat firmakinkide tegemise asemel abivajajaid. Sel korral rõõmustati Viljandi vähekindlustatud perede lapsi kingituste õpitubade ja rikkaliku õhtusöögiga.

„Kuna ettevõtte sotsiaalne vastutus on meie jaoks äärmiselt tähtis teema, püüame leida viise, kuidas panustada meeskonnaga ühiskonda ka kohalikult tasandil. Sel aastal ühendasime käed Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametiga ning eile toimus Paalalinna koolis jõulupidu Viljandi vähekindlustatud perede lastele,“ rääkis Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson.

Daily töötajad viisid läbi põnevaid jõulukingituste valmistamise töötubasid, kus õpetati lastele piparkookide kaunistamist, meisterdati sõpradele ja lähedastele jõulukaarte ning usinate näppude vahel valmisid ka lõngast nukud ja ehted. Õhtu päädis rikkaliku jõuluõhtusöögi ja lastele kingituste jagamisega.

„Jõulud on imede-, salajaste soovide ja andmise aeg, mil saab kellegi silmad särama panna ja abivajajaid rõõmustada. Meie eesmärk oli pühaderõõmu tuua nende perede lastele, kelle majanduslik olukord ei ole kiita ning kes muidu ehk jõulusära täiel rinnal nautida ei saaks. Tänu õpitubadele saavad ka nemad nüüd valminud piparkookide, kaartide või hoopis ehetega osa kinkimisrõõmust,“ selgitas Endrikson.

Daily esindaja kutsus ka teisi ettevõtteid järjest suureneva tarbimise asemel suunama firmakingitustele kuluvat raha hoopis heategevusse.

„Abivajajateni jõudmiseks soovitame ühendust võtta kohaliku sotsiaaltöötaja või lastekaitsespetsialistidega. Nemad teavad abivajajate olukorda ja osakavad heategijad õigete inimesteni suunata,“ selgitas Viljandi linnavalitsuse sotsiaalameti juhataja Livia Kask.

Head Uudised GoodNews