1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. INTERVJUU I Luisa Rõivas: heategevus on meie peres olulisel kohal!
INTERVJUU I Luisa Rõivas: heategevus on meie peres olulisel kohal!

INTERVJUU I Luisa Rõivas: heategevus on meie peres olulisel kohal!

Tallinnas leiab 28. oktoobril Tiigrioru ehituse toetuseks aset vägev heategevuskontsert „Tiigri tee”.

Esinevad Ivo Linna, Heidy Tamme, Alen Veziko, Karl Madis, Sissi, Artjom Savitski, Uku Suviste, Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Kaire Vilgats ja Luisa Rõivas. Õhtut juhivad Saara Kadak ja Jan Uuspõld.

Luisa Rõivas, mis oli esimene mõte, kui teid paluti osalema heategevuskontserdil „Tiigri tee“?

Minu esimene mõte oli, et see on tore idee ja kuna mulle endale meeldib väga oma lastega loomaaeda külastada, siis see tundus loogiline, et annan panuse loomade heaolu parandamiseks.

Millised laulud olete sellel kontserdil esitamiseks valinud ja miks just need?

Hetkel laule veel välja valinud ei ole.

Kas teie repertuaaris on palju loomadega seotud laule?

Minu repertuaaris väga palju loomadelaule ei ole, aga olen ühes etenduses pikalt koeratüdruk Lottet mänginud ja kaudselt võib ju öelda, et Lotte laulud räägivad ka pisut loomadest. Seega, loomadega laule mõned siiski on.

Olete sage loomaaiakülastaja?

Olen üsna sage külastaja. See on lihtsalt hea võimalus ilusa ilmaga pikalt lastega jalutada ja samas on ka see, et lastel ei hakka seal igav. Minu lemmikud, keda alati vaatama läheme, on elevant, ahvid, tiiger ja lõvi. Kindlasti külastame ka uhket jääkaru uut kodu.

Kui olulisel kohal on teie elus heategevus?

Heategevus on meie peres olulisel kohal. Proovin ka oma lapsi selles suunas harida. Viimasel aastal olen ehk kõige rohkem toetanud organisatsioone, mis on seotud vähihaigetega ja kiusamisvabakooli organisatsiooniga. Need on teemad, mis mind isiklikult väga puudutavad.

Millistel hetkedel lasete oma sisemise tiigri välja võitlusse?

Minu sisemine tiiger tuleb välja alati, kui mu lähedastele tehakse liiga. Tunnen, et saan olla selle sisemise tiigriga panuseks kellelegi.

On teil koduloomi? On ehk ka kass ehk väike tiiger?

Meie peres on suur koer, samojeed Emily, kes meenutab pisut ka jääkaru. Aga laste vanaemal on kaks kassi ja üks neist näeb tõesti välja nii suur nagu tiiger, aga ehk ka pisut ilvese moodi. Loomadega kokkupuuteid on seega päris palju.

Piletid heategevuslikule kontserdile “Tiigri tee” on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews