1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Isata kasvavad lapsed kohtuvad oma jõulupeol neid toetanud näitleja Raivo E. Tammega
Isata kasvavad lapsed kohtuvad oma jõulupeol neid toetanud näitleja Raivo E. Tammega

Isata kasvavad lapsed kohtuvad oma jõulupeol neid toetanud näitleja Raivo E. Tammega

isata-laste-heaksMTÜ Isata Laste Heaks korraldab 20. detsembril aadressil Toompea 3 jõulupeo Põhja-Tallinna, Kristiine ja Kesklinna piirkonnas elavatele üksikvanemaga perede lastele vanuses 7-14 eluaastat. Üritusele on oodatud ka laste vanemad.

Registreerimine üritusele on lõppenud ja jõulupeole on tulemas üle 20 üksikvanemaga perede lapse. Jõulupeol osaleb üllatuskülalisena tuntud näitleja Raivo E. Tamm, kes võitis TV3 “Su nägu kõlab tuttavalt” viienda saate 30. oktoobril ja põhjendas enda tookordse saate võidu annetuse saaja valikut sõnadega: “Ma tahan anda need 1000 eurot sellisele mittetulundusühingule nagu “Isata Laste Heaks”, sest ma arvan, et see on üks väga kurb asi, kui isa ei ole.”

Lõppeval sügishooajal 2016.a. said üksikvanemaga perede lapsed külastada Toompea 3 asuvat keskust, kus neile pakuti õpiabi ja võimalusi huvitegevuseks. Toitlustamist korraldas lastele soodushinnaga Harjuoru OÜ. Peagi lõppeva aasta meeldejäävaimaks sündmuseks võib pidada 29. septembril 2016.a toimunud klaasvitraažide valmistamise üritust.

Rohkem infot MTÜ Isata Laste tegevuse kohta leiab MTÜ Isata Laste Heaks facebooki lehelt. Samuti on MTÜ Isata Laste Heaks annetuskeskkonna liige.

Jüri Kukk Ajakirjanik