1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ISATA LASTE HEAKS! MTÜ Isata Laste Heaks koolitab vabatahtlikke
ISATA LASTE HEAKS! MTÜ Isata Laste Heaks koolitab vabatahtlikke

ISATA LASTE HEAKS! MTÜ Isata Laste Heaks koolitab vabatahtlikke

ISATA LASTE HEAKS! MTÜ Isata Laste Heaks koolitab vabatahtlikkeSeptembrist alustab koostöös Heateo Sihtasutuse ja Swedbanki annetuskeskkonnaga vabatahtlike koolitamist MTÜ Isata Laste Heaks.

17. ja 24. septembril koolitusele on oodatud vabatahtlikud, kes on nõus panustama üksikvanemaga perede laste heaks. „Tugi-isikute sotsiaalsed oskused ja psühholoogiline valmisolek tööks üksikvanemaga pere ja lastega, on meie koolituse eesmärgiks” on öelnud päevakeskuse juht Mati Ilmjärv. Koolitus algab 17.septembril, kell 18.00 aadressil Toompea 3, Tallinn.

Samuti jätkab oktoobris MTÜ Isata Laste Heaks oma tavapärast päevakeskuse tööd. 29. septembril kell 18.00, Kalju tn 1 (Tetermanni maja) toimub päevakeskuse teabepäev, kuhu oodatakse üksikvanemaga peresid, tutvumaks MTÜ Isata Laste Heaks päevakeskuse võimalustega. Päevakeskuses pakuvad koolitatud vabatahtlikud kahel korral nädalas lastele õpiabi, eluks vajalike oskuste õpetust ja päevast huvitegevust. Keskusega on oodatud liituma kõik Põhja- Tallinna, Kristiine ja Kesklinna piirkonna üksikvanemaga kasvavad lapsed vanuses 7-12 eluaastat. Päevakeskus saab olema avatud teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.30-17.30

Rohkem infot MTÜ Isata Laste poolt korraldavate ürituste ja Päevakeskuse tegevuse kohta leiab http://www.isatalasteheaks.ee/ või MTÜ Isata Laste Heaks facebooki lehelt. Samuti on MTÜ Isata Laste Heaks https://www.armastanaidata.ee/annetan/lapsed-ja-pered/mtu-isata-laste-heaks-sinu-annetus-aitab-uksikvanemaga-perede-lapsi annetuskeskkonna liige, kuhu on koondunud mõjukad heategevusorganisatsioonid.

Head Uudised GoodNews