1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Jaanus Otsa mängib kohvriga tennist Tarvo Kralli vastu
Jaanus Otsa mängib kohvriga tennist Tarvo Kralli vastu

Jaanus Otsa mängib kohvriga tennist Tarvo Kralli vastu

Foto-L140723-16
Foto: André Altjõe

Ettevõtja Jaanus Otsa ja näitleja Tarvo Krall peavad 30. augustil Tallinna Kalevi Tenniseklubis (Herne tn 28) toimuva heategevuslik-meelelahutusliku tenniselaupäevaku „Tai breik“ raames maha enneolematu tennisematši. Kuna Tarvo Krall ei olnud veel 2014. aasta juuli alguse seisuga reketit eales käes hoidnud, on mängu üheks tingimuseks see, et Jaanus Otsa hoiab matši kestel vasakus käes kohvrit. Kohvri valib vastavalt kokkuleppele Krall.  Show toimub Liikumisaasta 2014 programmi raames.

Tegemist on kogu laupäeva kestva heategevuslik-meelelahutusliku üritusega, mille oodatakse sadu pealtvaatajaid. „Tai breik“ piletid tulevad eelmüüki järgmise nädala alguses. Tarvo Kralli sõnul sõlmiti Otsaga kokkulepe juuni keskel. „Asi läks tõsiseks 3-4 nädalat tagasi, kui sammusin esmakordselt Sportlandi poodi ja jäin seisma tennisereketite ees – sipelgad jooksid üle selja, kuid mõte, et 6 nädalaga on võimalik õppida tennise algtõed selgeks, tundus uskumatu ja samas ahvatlev. Nüüdseks oleme treener Andres Kuhi juhendamisel terve juulikuu päris usinasti vaeva näinud ja kavas on 30. augustil Jaanus Otsat tõsiselt üllatada,“ muheles Krall.

Lisaks Kralli ja Otsa mängule toimub veel mitmeid väiksemaid tennise-etendusi ja üritust saadab esinduslik muusikaline programm. Jaanus Otsa sõnul on üritusel heategevuslik eesmärk. „Piletitulu läheb ühe Eesti noore tennisetalendi toetuseks, kelle nime ütleme välja järgmisel nädalal,“ sõnas Otsa.

Head Uudised GoodNews