1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Keili Sükijainen toob Kanal 2 ekraanile heategevussaate “Jõulusoov“
Keili Sükijainen toob Kanal 2 ekraanile heategevussaate “Jõulusoov“

Keili Sükijainen toob Kanal 2 ekraanile heategevussaate “Jõulusoov“

Jõulud on andmise ja märkamise aeg. Keili Sükijainen toob detsembris Kanal 2 ekraanile uue heategevussaate “Jõulusoov”, mille eesmärk on tulla appi suure murega väikestele inimestele meie keskel.

Läbi sügishooaja on Keili Sükijainen oma saatega “Südamesoov” toonud inimeste ellu rõõmu, lahendanud muresid või pakkunud ainulaadseid elamusi. Jõulude ajal soovitakse astuda aga samm edasi ja kutsutakse ellu suurprojekt, et koguda vajajatele annetusi.

“Teinekord jääb mõne mure leevendamine just raha taha. Pühadeaeg on näidanud Eesti rahva suurt ja heldet südant. Üheskoos panustades saame muuta endast nõrgemate elu paremaks ja selleks ongi “Jõulusoov” käima lükatud,” ütleb saatejuht Keili Sükijainen.

“Jõulusoovi” eesmärk on pakkuda abi nendele peredele, kus kasvab lapsi, kelle terveks saamine on jäänud kallihinnalise ravimi taha või kelle elukvaliteedi parandamine vajab lisavahendeid.

Kutsun üles märkama ebaõiglasesse olukorda sattunud inimesi ja neist teada andma. “Jõulusoovi” saate eesmärk on üheskoos tulla kokku ja näidata, et ükski mure ei ole liiga suur ja alati leidub lahendus,” lisas saatejuht.

Kirjuta oma lugu joulusoov@kanal2.ee või helista numbril 59 123 272.

Head Uudised GoodNews