1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KINGITUSE VÄÄRTUS 151 515 USA DOLLARIT! Hiina Rahvavabariik teeb Lasteküla peredele suurejoonelise kingituse
KINGITUSE VÄÄRTUS 151 515 USA DOLLARIT! Hiina Rahvavabariik teeb Lasteküla peredele suurejoonelise kingituse

KINGITUSE VÄÄRTUS 151 515 USA DOLLARIT! Hiina Rahvavabariik teeb Lasteküla peredele suurejoonelise kingituse

hiinaTäna andis Hiina suursaadik Eestis SOS Lasteküla peredele üle kingituse koguväärtuses 151 515 USA dollarit. Peredele kingitakse IT-tehnikat ning spordivarustust.

2016. aasta mais külastas SOS Lasteküla Hiina Rahvavabariigi riigisekretär Yang Jing, kes soovis Lasteküla peresid aidata ning kaasajastada perede IT-alast võimekust. Samuti sooviti täiendada lastekülade spordiinventari.

“Olenemata rahvusest oskavad inimesed üllatusi teha. Sel korral tuli meile üllatusena Hiina kõrge riigijuhi otsus toetada Eesti SOS lastekülasid arvutite, printerite, telerite ja veel terve rea oluliste asjadega, mis võimaldavad igal meie perel ja kogu lastekülal säästa tuhandeid eurosid nii selle kui ka tulevase aasta eelarvest. Minu teada on selline annetus Hiinast Eestisse esmakordne ning ma tahan tänada Hiina Saatkonda Eestis, kes on lastekülade tegemistesse alati hästi suhtunud,” ütles SOS Lasteküla tegevdirektor Margus Oro.

Kingituste üleandmine toimub täna, 28. septembril kell 16 Keila SOS Lastekülas. Kingituse annab üle Hiina suursaadik Eestis hr. Qu Zhe. Üleandmisel osalevad sotsiaalministeeriumi asekantsler Rait Kuuse ning SOS Lasteküla Eesti Ühingu nõukogu esimees Peeter Lepik..

Kohaletulnud külalised on lubanud kingitused koos lastega lahti pakkida ning jalg-, võrk- ja korvpallid ka täis puhuda.

Täname Maksu- ja Tolliametit kiire asjaajamise eest ning Freselle Customs Agency OÜ`d, kes aitas vormistada kõik vajaminevad deklaratsioonid.

Head Uudised GoodNews