1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KOGUTAKSE KOOLITARBEID! Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni
KOGUTAKSE KOOLITARBEID! Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni

KOGUTAKSE KOOLITARBEID! Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni

Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni1Sel nädalal saab kampaania „Lapsed kooli!“ käigus kinkida lasterikastele peredele koolitarbeid kõigis suuremates Eesti linnades.

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) korraldab kuuendat aastat kampaaniat „Lapsed kooli!“, mille eesmärgiks on väärtustada haridust ja toetada lasterikkaid peresid. Vabatahtlike abiga kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede toetuseks 30 Selveris üle Eesti.

Eelmisel aastal osales kogumisaktsioonis 320 vabatahtlikku ning inimesed annetasid 34 657 koolitarvet. Abi jõudis läbi ELPLi ligemale 1200 pereni. „Oleme tänulikud kõikidele inimestele, kes meid varasematelgi aastatel on aidanud kas siis vabatahtlikuna abis olles või annetusi tehes,“ sõnas ELPLi president Aage Õunap.

Kõigis Eesti maakondades läbiviidava heategevusliku kampaania „Lapsed kooli!” käigus palutakse inimestel kinkida koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last. Eelkõige oodatakse uusi ja kasutamata koolitarbeid, mida võib nii kodust kaasa võtta kui ka kohapealsetest poodidest osta. ELPLi vabatahtlikud igast Eesti piirkonnast jagavad infot ja koguvad annetusi kampaanias kaasa löövates 30 Selveris tööpäeviti kella 15.00-19.00 ja laupäeval 11.00-15.00.

Selveri keti juhi Kristi Lombi sõnul on suur rõõm üheskoos tuhandete heade inimestega suurperesid toetada. „Kooliga seotud kulutusi on palju, eriti veel siis, kui kooli saadetakse korraga neli-viis last,“ rääkis Lomp. „Kuna annetuskohti on üle Eesti mugavalt palju, siis jõuab toetus kindlasti ka annetaja kodukandi suurperedeni.“
ELPLi kuulub 19 organsiatsiooni, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli või enam. Heategevuskampaania toetaja on trükikoda Print Best.

Kampaania viiakse läbi järgmistes Selveri kauplustes:

  • Tallinna Selverid – Merimetsa Selver, Kakumäe Selver, Torupilli Selver, Järve Selver, Kadaka Selver, Pirita Selver, Pääsküla Selver, Marienthali Selver, Tondi Selver
  • Tartu Selverid – Veeriku Selver, Ringtee Selver, Aardla Selver
  • Pärnu Selverid – Ülejõe Selver, Suurejõe Selver, Mai Selver
  • Mujalt Eesti Selverid – Valga Selver, Võru Vilja Selver, Rakvere Krooni Selver, Kuressaare Saare Selver Põlva Selver, Paide Selver, Põltsamaa Selver, Viljandi Männimäe ja Centrumi Selver, Jõgeva Selver, Hiiumaa Selver, Narva Astri Selver, Rapla Selver, Keila Selver ja Haapsalu Rannarootsi Selver.

Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni

Head Uudised GoodNews