1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kohtla-Järvel toimub neljandat aastat järjest heategevusjooks
Kohtla-Järvel toimub neljandat aastat järjest heategevusjooks

Kohtla-Järvel toimub neljandat aastat järjest heategevusjooks

Eastman Specialties korraldab 18. mail Kohtla-Järve kultuurikeskuse juures heategevusliku jooksu, millest osavõtt on kõigile tasuta.

Neljandat korda toimuva Eastman Charity Runi eesmärgiks on toetada kohalikke peresid, kus kasvavad pidevat ravi vajavad lapsed. „Ka tänavu ootame kõiki spordilembeseid andma panust lisaks enda tervisele teiste toetuseks. Iga osaleja pealt annetame 5 eurot, et terviseprobleemidega lastega pered saaksid hankida igapäevaeluks hädavajalikke vahendeid, nagu ratastool, ortopeedilised jalanõud või ravimid,“ sõnas Hannes Reinula.

Kavas on 250 meetri tillujooks (kuni 6-aastastele), 832 meetri (7-10-aastastele) ja 2,2 kilomeetri (11-15-aastastele) lastejooksud ning 4,4 kilomeetri pikkune põhijooks. Registreerimine toimub kohapeal. Iga distantsi parimaid ootavad auhinnad. Annetustel aitab abivajajateni jõuda heategevusfond Südamete Soojus.

Lisaks on kohapeal Kohtla-Järve noortekeskuse esindajad, kes teevad näomaale ja mängivad lastega. Lapsed saavad pilti teha ja mängida toredate maskottidega. Kohtla-Järve koolinoorte loomemaja tantsukollektiiv Ecarte esineb pidulikul avamisel. Sportlastel on võimalus Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli telgis mõõta vererõhku.

Head Uudised GoodNews