1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KOOS ON KERGEM I Kristi Lomp: abikäe ulatamine endast nõrgemale on üks ilusamaid žeste, mida keegi teha saab
KOOS ON KERGEM I Kristi Lomp: abikäe ulatamine endast nõrgemale on üks ilusamaid žeste, mida keegi teha saab

KOOS ON KERGEM I Kristi Lomp: abikäe ulatamine endast nõrgemale on üks ilusamaid žeste, mida keegi teha saab

Selver käivitab 17. korda Eesti pikima traditsiooniga heategevuskampaania „Koos on kergem“. Kampaaniaga on Selver läbi aastate toetanud Eesti haiglate laste- ja sünnitusosakondi enam kui miljoni euroga.

„Abikäe ulatamine endast nõrgemale on üks ilusamaid žeste, mida keegi teha saab. Selveri kliendid on toonud läbi aastate Eesti lastehaiglate väikeste võitlejate näole võiduka naeratuse. Oleme kõikidele toetajatele väga tänulikud, kelle abiga on haiglad saanud vajalikud diagnostika- ja raviseadmed ning aidanud nõnda sadu väikeseid elusid,“ ütleb AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp.

Möödunud aasta kampaaniaga koguti klientide ja koostööpartnerite abiga 114 000 eurot. Suurim toetussumma 59 000 eurot läks Tallinna Lastehaiglale. Annetussumma eest soetati uus elektroentsefalograaf, millega registreeritakse aju elektrilist aktiivsust, et diagnoosida ja määrata ravi epilepsiahaigetele.

Tartu Ülikooli Kliinikum kasutas kogutud 14 150 eurot vastsündinu soojendusmadratsile ja kahe vastsündinu fototeraapialambi ostuks. Ülejäänud toetussumma jagunes teiste Eesti haiglate laste- või sünnitusosakondade vahel.

Tänavu kogub Selver koos klientide ning koostööpartnerite abiga toetusraha, et aidata soetada Tallinna Lastehaiglale käerobot, Tartu Ülikooli kliinikumi laste intensiivravi osakonnale uus fiiberbronhoskoop ning Pärnu, Kuressaare, Hiiumaa, Ida-Viru Keskhaigla, Narva, Viljandi, Lõuna-Eesti, Valga, Jõgeva, Rakvere, Põlva, Järvamaa, Läänemaa ja Rapla haiglate laste- ja sünnitusosakondadele igapäevatöös hädavajalikke abivahendeid.

Heategevuskampaanias „Koos on kergem“ saab perioodil 19.11.2019-02.01.2020 oma panuse anda ostes Selveri kassast heategevuslik šokolaad, helkur või Mayeri All Care’i pesukapsleid; Haage Vee, Tartu Milli või Kalevi Maiuspala tooteid.

Annetuse võib jätta ka Selverites asuvatesse korjanduskastidesse või piiksutada annetus SelveEkspressi puldiga müügisaalis olevalt voblerilt. Lisaks toetab Selver kampaaniaperioodil tehtud igalt ostukorvilt kampaaniat 1 sendiga. „Koos on kergem“ kampaaniat saab toetada ka annetusnumbritel 900 7021 (5 eurot) ja 900 7022 (10 eurot).

Kahekümnes valitud Selveri kaupluses tähistab kampaaniatoodete eriväljapanekut heategevuskampaania karumaskott, mille sidumisel ja riietamisel olid abiks Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse tudengid (foto kirja manuses, autor Hendrik Osula).

Head Uudised GoodNews