1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KOOS ON KERGEM I Kristiine elanikud saavad annetada kasutatud asjad abivajajatele
KOOS ON KERGEM I Kristiine elanikud saavad annetada kasutatud asjad abivajajatele

KOOS ON KERGEM I Kristiine elanikud saavad annetada kasutatud asjad abivajajatele

Kristiine linnaosa valitsus pikendas lepingut mittetulundusühinguga Riidepunkt linnarajatise Mustamäe tee 39 juures tasuta kasutamiseks, kus asuvad kaks mahutit kasutatud riiete kogumiseks. Elanikud saavad tuua oma vanu, kuid veel korralikke rõivaid ja jalatseid, mis jagatakse edasi abivajajatele.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul näitab koroonaviiruse kriis kogu maailmas suurt vajadust, et aitaksime ja märkaksime rohkem üksteist. „Mittetulundusühing Riidepunkt paigaldas kasutatud riiete kogumismahutid Kristiinesse juba 2014 aastal. Otsustasime, et pikendame lepingut ja anname linnarajatise neile tasuta kasutamiseks. Näeme, et see teenus on linnaosa elanike poolt soojalt vastu võetud, sinna asjade toomine on olnud populaarne ja inimesed kasutavad seda võimalust aktiivselt,“ märkis Riibe.

Mahutid on mõeldud kasutatud riiete kogumiseks, kuid võetakse vastu ka kõik mänguasjad, jalanõud ja tekstiilid nagu joogamatid, padja – ja tekipüürid, vaibad jne. Enne asjade viimist konteineritesse palume kindlasti kontrollida üle kõik taskud ja veenduda, et olete kottidesse pannud ainult need asjad, mida soovite annetada. Suuremad esemed saab tuua MTÜ Riidepunkt Tallinna lattu.

„Kui soovite, et sinu poolt annetatud asjad kindlasti jõuaksid MTÜ Riidepunkt kindlaks määratud abivajajateni, siis palume konteinereid mitte üle täita ega asju nende kõrvale jätta. Kui märkate täitunud konteinerit, siis andke palun sellest koheselt teada ja nad tühjendavad selle esimesel võimalusel,“ lisas Riibe.

Head Uudised GoodNews