1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kristiines tegid abipolitseinikud kokku 3544 vabatahtlikku töötundi
Kristiines tegid abipolitseinikud kokku 3544 vabatahtlikku töötundi

Kristiines tegid abipolitseinikud kokku 3544 vabatahtlikku töötundi

Kristiine Linnaosa Valitsuse traditsioonilisel tänuvastuvõtul abipolitseinikele andis linnaosavanem Jaanus Riibe tänukirja üle üheteistkümnele tublimale abipolitseinikule. Silmapaistvalt hästi tegid oma tööd sellel aastal: Mihkel Kask, Gert Gregor Källo, Viktor Leševitš, Egeti Liiv, Katre Põldmaa, Mailis-Karmel Adamson-Kuldsaar, Kristen Sarapuu, Klemet-Gustav Tamm, Melari Vainola ja Marko Venno. Tänukirjad said veel meie head koostööpartnerid Lääne-Harju politseijaokskonnast: jaoskonna juht Veiko Randlaine, patrullitalituse juht Tarvo Ingerainen, ennetus- ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi, abipolitseinike tööd koordineeriv korrakaitseametnik Karin Talalaev, Kristiine –Mustamäe piirkonnagrupi vanem Tago Trei, piirkonnapolitseinikud Natalja Silina ja Paul Põldma ning noorsoopolitseinik Siiri Sepa.

Veiko Randlaine, piirkonnapolitseinik Paul Põldma, Jaanus Riibe

„Turvatunne on inimese üks olulisematest vajadustest ja selle puudumisel on keeruline siin elus hästi hakkama saada. Mul on hea meel, et leidub neid inimesi, kes hoolivad sellest, et elu meie ümber oleks turvaline ja valmis ise selle nimel tegema tööd. Seejuures tuleb rõhutada, et abipolitseinikud teevad seda oma teise valdkonda kuuluva põhitöö kõrvalt, oma vaba aja arvelt ja vabatahtlikuna. Tublimad abipolitseinikud on selle aasta jooksul teinud igaüks üle 500 tunni vabatahtlikku tööd. Selle töö osakaal on ajas kasvanud ja nende kohalolek linnapildis aitab tagada elanikele turvatunde. Oleme selle eest neile väga tänulikud ja panus terve ühiskonna heaolusse väärib tunnistamist,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe oma kõnes abipolitseinike tänuüritusel.

„Abipolitseinikest on saanud korra tagamisel ja ennetustöös oluline jõud. Nende professionaalsus on ajas kasvanud me oleme oma abipolitseinike üle väga uhked. Täna on  neist saanud politseile oluline tugi ja raske on kujutada ette, kui neid meile abiks ei ole. Meil on hea meel, et abipolitseinike tööd märgatakse ja nende väärtust hinnatakse. Selliste ürituste korraldamine ei olegi nii tavaline ja seda enam oleme rõõmsad, et Kristiine linnaosa oma abipolitseinike tööd teistele eeskujuks esile tõstab,“ ütles abipolitseinike tööd juhtiv Karin Talalaev Lääne-Harju politseijaoskonnast.

„Mul on hea meel, et Kristiine Linnaosa Valitsuse ja Lääne-Harju politseijaoskonna koostöökokkuleppest, mis paar aastat tagasi sai sõlmitud, on positiivseid tulemusi andnud. Selle lepinguga ei läinud nii nagu vahel kipub olema, et kavatsused on küll head, kuid koostööst ikkagi asja ei saa. Meil läks vastupidi: koostöö piirkonna politseiametnikega on hästi tõhus, käib tihe suhtlus ning oleme nii mõnedki probleemid suutnud juba seljatada. Töö käib, et Kristiines oleks mõnus ja turvaline elada. Pean väga oluliseks, et koostöös politseiga oleme linnaosas sellel aastal saanud juurde 3 uut valvekaamerat. Usun, et kurikaelad on neid märganud ning nii mõnigi pahatahtlik kavatsus on jäänud ja jääb tulevikus ellu viimata,“ rõhutas Riibe.

Head Uudised GoodNews