1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Laupäeval toimub loomaaias heategevuslik perepäev Tiigrioru rajamiseks
Laupäeval toimub loomaaias heategevuslik perepäev Tiigrioru rajamiseks

Laupäeval toimub loomaaias heategevuslik perepäev Tiigrioru rajamiseks

Foto: Pixabay.com

Perepäev toimub sel laupäeval, 3. märtsil algusega kell 12.00 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses (loomaaia läänevärav, Ehitajate tee 150) koostöös Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsiga. Kavas on tutvustada uue Tiigrioru plaane ja pakume palju põnevat lastele. Toimub lõbus heategevuslik võistlus küpsisemüügis, milles pistavad rinda Loomaaia Sõprade Selts ja Elisa Eesti müügitiim. Meeleoluka etteastega esineb ansambel Karavan.

3. märtsil tähistatakse ka maailma eluslooduse päeva (World Wildlife Day), mis on sel aastal pühendatud suurtele kaslastele. Seepärast saab perepäeval lisaks tiigrile lähemalt tutvuda ka loomaaia teise suure kaslase – amuuri leopardiga.

Kõigile tiigrikostüümis külastajatele on loomaaia pilet sel päeval poole hinnaga! Päeva juhivad lõbusad tiiger ja jääkaru. Avatud on Mati Kaalu infopunkt, kus saab vastuse kõigile tiigriteemalistele küsimustele. Perepäeval on avatud annetuskast

Lapsi rõõmustab vahva tiigrimäng. Tiigrite uue kodu valmimisse saab oma panuse anda osaledes martsipanist tiigrikujude värvimises, tiigrimaskide meisterdamises või tiigri näomaalingutega.

Kava: Keskkonnahariduskeskuses: 12.00 – Perepäeva avamine; Tiigrioru plaanide tutvustus 12.30 – Heategevusliku müügivõistluse väljakuulutamine 12.35 – Ansambel Karavan 12.50 – Rongkäik Tiigriorgu 11.45 – 14.00 on kohal näomaalijad, saab meisterdada tiigrimaske ning värvida martsipanist tiigrikujukesi. Mati Kaal vastab kõigile tiigriteemalistele küsimustele. Tulevane Tiigriorg (paksunahaliste maja ja linnutiikide vastas) 13.15 – Tiigriskulptuuri avamine (skulptuuri autor: Marta Liisa Koit) ja Tiit Marani ekskursioon tulevases Tiigriorus

Loomaaia töötajad räägivad loomadest (eesti- ja vene keeles) 13.30 – 14.00 – amuuri leopardi ja -tiigri puuride juures Paksunahaliste maja vastas on avatud Tiigrikohvik, kus müüakse sooja teed-kohvi.

Loomaaia kassad on avatud kell 9.00-17.00, laste loomaaeda saab külastada kell 10.00-19.00. Siseekspositsioonid suletakse kell 18.00, loomaaed suletakse kell 19.00.

Head Uudised GoodNews