1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lidl Eesti liitub Toidupanga toidukogumiskampaaniaga
Lidl Eesti liitub Toidupanga toidukogumiskampaaniaga

Lidl Eesti liitub Toidupanga toidukogumiskampaaniaga

Lidl Eesti liitub detsembris Toidupanga toidukogumiskampaaniaga, mille käigus kogutakse kõigis Lidli kauplustes annetusi puudustkannatavate perede heaks.

Lidli esindaja Katrin Seppeli sõnul on ettevõttel hea meel alustada koostööd Toidupangaga ja anda oma panus abivajajatele toiduannetuste kogumisse. “Lidl teeb paljudes teistes riikides koostööd kohalike toidupankadega ning usume, et toidukogumiskampaaniaga liitumine on alles esimene samm meie koostöös Toidupangaga,” lisas Seppel.

Foto: Lidl

Jõulukuul on kõigi Lidli kaupluste kassade juures ootamas ostukärud, kuhu saab teha toiduannetusi. “Pühade-eelses saginas ei peaks keegi unustama, et meie kõrval on inimesi, kelle jaoks võib rikkalik jõululaud jääda vaid unistuseks,” rõhutas Seppel, kelle sõnul saavad nii Lidli kaupluste külastajad kui ettevõtte oma töötajad annetusi teha kuni 22. detsembrini.

Lisaks toimuvad 9. ja 10. detsembril Lidli Tähesaju ja Kristiine kauplustes toidukogumispäevad, kuhu oodatakse vabatahtlikke appi klientidele infot jagama ja kaupa koguma.

Vabatahtlike abiga jõuab toit kauplusest Toidupanka, kus see sorteeritakse ja hiljem Toidupanga laost abivajajatele laiali jagatakse.

Monika Kuzmina Peatoimetaja