1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lisatud fotod! Inglipuu annab võimaluse täita vähekindlustatud perede laste jõulusoovid
Lisatud fotod! Inglipuu annab võimaluse täita vähekindlustatud perede laste jõulusoovid

Lisatud fotod! Inglipuu annab võimaluse täita vähekindlustatud perede laste jõulusoovid

Gerli Padar Foto: Maxima Eesti
Gerli Padar
Foto: Maxima Eesti

Alates tänasest kuni 19. detsembrini saavad Maxima kaupluste külastajad täita 1300 vähekindlustatud peredes elavate laste jõulusoove. Seitsmendat korda üle Eesti toimuva heategevuskampaania patrooniks on laulja Gerli Padar.

Tänavu 42 Inglipuule jõudnud kingisoovid on pärit 31 linna ja valla lastelt, kelle peredel puuduvad võimalused nende unistuste täitmiseks. “Jõulud on imede aeg. Meil kõigil on võimalik olla ise see heategija, kelle võimuses on täita nii mõnegi lapse unistus. Andmisrõõm on alati suurem! Iga heategu suurendab lapses usku headusesse, kasvatab enesekindlust ja tekitab lootust. Proovi koos meiega ingliks olemist ja ole ise seeläbi osake jõuluimedest!“ kutsus üles Inglipuu patroon Gerli Padar täna Tallinna hüpermarketis Maxima XXX toimunud avaüritusel.

Pirita, Mustamäe ja Lasnamäe sotsiaaltöötajad Foto: Maxima Eesti
Pirita, Mustamäe ja Lasnamäe sotsiaaltöötajad
Foto: Maxima Eesti

Inglipuu kampaania idee pooldaja, Vaesuse Vastu Võitlemise Euroopa Võrgustiku Eesti juht ja üleeuroopalise võrgustiku asepresident Kärt Mere sõnul elab täna vaesuses iga viies laps Eestis. “Eesti suurim väljakutse peaks olema vaesuse põlvkondliku edasikandumise lõpetamine, iga lapse väärtustamine ning lastele parima võimaliku arengukeskkonna kindlustamine. Me peame õppima paremini märkama ning kiiresti reageerima iga lapse murele, vaid nii loome paremat homse,“ selgitas Kärt Mere.

Kärt Mere Foto: Maxima Eesti
Kärt Mere
Foto: Maxima Eesti

Oma panuse Inglipuu soovide täitmisesse andis avaüritusel ka kampaania ellukutsunud Maxima Eesti tegevjuht Vygintas Šapokas. “Seitsme aastaga Inglipuust on saanud südameprojekt nii meie ettevõtte kui ka Eesti erinevate piirkondade elanike jaoks. Tänan juba ette iga kaasmaalast, kes aitab täita 1300 lapse unelmate soovi sama inglikult kui möödunutel!“ ütles Vygintas Šapokas.

Hetk enne avaüritus algust: Gerli Padar, Vygintas Šapokas, Maria Jufereva, Jaanus Riibe Foto: Maxima Eesti
Hetk enne avaüritus algust: Gerli Padar, Vygintas Šapokas, Maria Jufereva, Jaanus Riibe
Foto: Maxima Eesti

Kaupluste nimekiri, kus külastajaid ootab Inglipuu, ja muu täpne info kampaania kohta on toodud selle kodulehel.

Head Uudised GoodNews