1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LOOMADE EEST! 12 tuntud Eesti meest astuvad sel pühapäeval loomade eest korvpallilahingusse
LOOMADE EEST! 12 tuntud Eesti meest astuvad sel pühapäeval loomade eest korvpallilahingusse

LOOMADE EEST! 12 tuntud Eesti meest astuvad sel pühapäeval loomade eest korvpallilahingusse

Robert RoolEesti Loomakaitse Seltsi eestvedamisel astuvad 12 tuntud Eesti meest sel pühapäeval ja sõbrapäeval, 14. veebruaril Audentese spordihallis korvpallilahingusse Eesti edukaima korvpallinaiskonnaga „1182 Tallinn“ aidates sellega tasuda hättasattunud kodu- ja metsloomade raviarveid. Kõik huvilised on oodatud võistlusele kaasa elama!

Eesti esimene loomadele head tegev korvpallilahing toimub sõbrapäeval, 14. veebruaril 2016, kell 12-14 Tallinnas, Audentese spordihallis. Võistlustulle astumist on tänaseks kinnitanud Jüri Ratas, Tomi Rahula, Raimondo Laikre, Rainer Vakra, Robert Rool, Tõnis Niinemets, Indrek Raadik, Marko Kiigajaan, Velvo Väli, Rauno Märks, Henrik Kalmet ja Hannes Hermaküla. Vastamisi minnakse Eesti edukaima korvpallinaiskonnaga “1182 Tallinn”. Kuulsuste treeneriks on Jaanus Levkoi ja päevajuhiks Margus Tammaru. Vaheaegadel pakuvad meelelahutust Erich Krieger ja Kolgaküla Lainerid. Publiku hulka oodatakse nii loomasõpru, korvpallifänne kui ka kõiki teisi huvilisi. Piletite eelmüük toimub pakkumisteportaalis Cherry.ee ja pileteid müüakse ka üritusel koha peal.

Kogu piletimüügist saadud tulu läheb Eesti Loomakaitse Seltsile 2016. aastal hättasattunud kodu- ja metsloomade raviarvete tasumiseks.

Head Uudised GoodNews