1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Luminor aitas lasterikkaid peresid arvutite soetamisel
Luminor aitas lasterikkaid peresid arvutite soetamisel

Luminor aitas lasterikkaid peresid arvutite soetamisel

Luminor aitas jõulude eel Eesti Lasterikaste Perede Liidul soetada kuuekümnele suurperele tahvelarvutid ja klaviatuurid, et seeläbi toetada suurte perede kooliealistel lastel distantsõppel osalemist.

Luminori Eesti jaepanganduse juht Tanel Rebane ütles, et kui tavaliselt on igal aastal tehtud oma partneritele jõulukingitusi, siis sel aastal otsustati kingituste asemel teha annetus neile, kes seda rohkem vajavad. „Tänavune aasta on olnud erakordne ning ootamatused on tabanud pea igaüht. Kodukontorisse ja distantsõppele jäämine on paljudele peredele tekitanud vajaduse soetada koju uus arvuti ning seetõttu on eriti keerulisse olukorda sattunud need pered, kus lapsi on rohkem,“ lisas ta.

Rebane selgitas, et kuna koolides läheb distantsõpe arvatavasti edasi ka uuel aastal, siis eeldab see peredel paremat digitaalset valmisolekut. „Seetõttu otsustasimegi toetada suuri peresid ja lihtsustada nende lastel distantsõppel osalemist ning annetasime selleks 8000 eurot,“ rääkis Rebane.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap ütles, et nad on Luminorile väga tänulikud ning selle annetuse eest ostetakse 60 tahvelarvutit ja klaviatuuri. „Selle heateo raames suureneb 60 perekonna digivõimekus, kuid tegelikult on kogu algatuse mõju ja väärtus kordades suuremgi, kasvab ju nendes perekondades ligi 300 koolilast. Praegusel keerulisel ajal on see oluline leevendus perede argipäevas,“ lisas ta.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu tegevust saab toetada, vormistades püsikorralduse lepingu või tehes ühekordse annetuse Eesti Lasterikaste Perede Liidu pangakontole EE132200001120096692. Liidule tehtud annetused on tulumaksuvabad.

Head Uudised GoodNews