1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Mida kinkida koostööpartnerile? Tee tema eest üks heategu!
Mida kinkida koostööpartnerile? Tee tema eest üks heategu!

Mida kinkida koostööpartnerile? Tee tema eest üks heategu!

heategu
Foto: Shutterstock

Personaalse sõnumi, oma firma logoga, kauni ning maailma muutva jõulukingi tegemine on väga lihtne ning võtab vaid mõne minuti. Heategevusliku annetuskeskkonna annetan.ee abil on võimalik ise teha e-kaarte ning suunata nii korporatiivseteks jõulukingitusteks mõeldud raha heategevusse.

Toetada saab SOS Lasteküla lastele jõulukingituste ostmist, tervisetoetus võimaldab perel katta erinevaid laste tervisega seotud kulutusi, loovustoetus aitab aga lastel tegeleda enesele meelepärase hobiga süvenenumalt ja peretoetuse abil saab 30 lasteküla peremaja remonditöid teha.

Møller Autoga koostöös loodud annetuskeskkonna kasutamine on väga lihtne – esilehel on võimalik valida annetamiseks sobilik summa ning annetuse kasutamise eesmärk (jõulukink, tervisetoetus, loovustoetus, peretoetus). Teise sammuna saab kaardile lisada ettevõtte logo ning kirjutada juurde head soovid. Seejärel saab kaardi enda arvutisse laadida ning see ongi kingisaajale saatmiseks valmis. Kel soov koostööpartnerile külla minna ning kingitus ise üle anda, saab e-kaardi välja printida.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews