1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MTÜ Nähtamatud Loomad: aita lõpetada loomade vangistamine ja tapmine karusnaha saamiseks!
MTÜ Nähtamatud Loomad: aita lõpetada loomade vangistamine ja tapmine karusnaha saamiseks!

MTÜ Nähtamatud Loomad: aita lõpetada loomade vangistamine ja tapmine karusnaha saamiseks!

Rebane Säde sündis Karjaküla karusloomafarmis. Ta elas terve oma lühikese elu kitsas traatpuuris, kõndis traatpõrandal ja nägi maailma läbi traatvõre, saamata kunagi joosta ega mängida. Täna, vaid kuus kuud pärast sündi, on temast saanud mütsitutt…

Enamus Eesti inimesi ei toeta loomade tapmist üksnes karusnaha saamise nimel. Nähtamatud Loomad tahab praeguse Riigikogu ametiajal karusloomafarmide keelustamise eelnõu läbi
suruda, et farmide tegevus Eestis lõppeks. Koostööd tehakse poliitikute ning ametkondadega, et leida parimad lahendused karusloomatööstuse ümberstruktureerimiseks Eestis. Oluliseks eesmärgiks peab organisatsioon teadlikkuse tõstmist karusloomatööstuses valitsevatest loomade heaoluprobleemidest.

Üleskutse: aita keelustada karusloomafarmid!

Sina saad aidata kaasa annetusega. Sinu annetusi kasutatakse lendlehtede trükkimiseks; artiklite avaldamiseks; IT ja õiguskulude katteks; reklaampindade eest tasumiseks; transpordikulude katteks; avaliku arvamuse uuringute tellimiseks; läbirääkimiste korraldamiseks; videote koostamiseks ja monteerimiseks ning paljuks muuks.

Nähtamatud Loomad edendab loomade heaolu suurtööstuses, mis seab kasumi loomade vajadustest ettepoole. Kõik loomad väärivad meie kaitset, hoolt ja armastust!

5 € eest on võimalik sõita läbirääkimistele Riigikogu liikmetega, et leida parimad lahendused karusloomatööstuse ümberstruktureerimiseks Eestis, või trükkida 100 lendlehte, et tõsta inimeste teadlikkust karusloomade heaoluprobleemidest.

10 € eest saame ühe kuu vältel ülal pidada kampaania kodulehte, kus kutsume toetajaid üles allkirjastama petitsioone, saatma kirju otsustajatele jms, või panna üles sotsiaalmeedia reklaame karusloomaäri telgitaguste paljastamiseks.

25 € eest saame uudisteportaalis üheks päevaks üles panna arvamusartikli karusloomafarmide problemaatikast, et tõsta inimeste toetust nende lõplikule keelustamisele.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud. Rohkem infot leiab SIIT!

Annetuse saad teha SIIN!

Head Uudised GoodNews