1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Noored aitasid Paljasaare loomade varjupaika
Noored aitasid Paljasaare loomade varjupaika

Noored aitasid Paljasaare loomade varjupaika

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua liikmed veetsid 100 tundi Paljasaare loomade varjupaigas koristades puure, tehes haljastustöid ja suheldes varjupaiga loomadega.

„Mul on hea meel, et noored said uusi kogemusi ja õppisid loomade eest hoolt kandma. Loomad ei saa ise enda õiguste eest seista ja seetõttu peame seda tegema meie, inimesed. Jätkame varjupaiga abistamist ja viime sel suvel läbi suure heategevusaktsiooni loomade varjupaiga kasuks. Annetusi korjavad Põhja-Tallinna Noorte Ümarlauda tublid liikmed kõigis Tallinna suuremates kaubanduskeskustes. Kõik, kes tahavad kaasa lüüa, on teretulnud,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Loomad ei saa ise enda õiguste eest seista ja seetõttu peame seda tegema meie, inimesed.

Aktsiooni „100 tundi loomade varjupaigas“ raames tegid noored samuti pilte varjupaigas viibivatest loomadest ja jagasid neid sotsiaalmeedias eesmärgiga ärgitada inimesi neile uut kodu pakkuma ja tutvustada Paljassaare varjupaika. Hetkel viibib Paljassaare loomade varjupaigas umbes 200 kassi, 20 koera, kolm küülikut, kukk, deegu ning kilpkonn. Kõik varjupaiga asukad vajavad igapäevaselt hooldamist ja toitu. Tegemist on väga mahuka tööga ning varjupaiga meeskond on tänulik igasugusele abile.

Head Uudised GoodNews