1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Noored reklaamiinimesed võistlevad heategevuskampaania teostamises
Noored reklaamiinimesed võistlevad heategevuskampaania teostamises

Noored reklaamiinimesed võistlevad heategevuskampaania teostamises

Ülikoolilõpetajatele suunatud kampaania väljatöötamiseks korraldab SA Noored Kooli koostöös reklaamiagentuuriga Imagine ja Swedbankiga konkursi reklaamihuviliste noorte hulgas.

“Soovime pakkuda noortele reklaamihuvilistele võimalust omandada uusi praktilisi oskusi reaalselt käikuminevat kampaaniat teostades ning hoida pilku peal tulevaste talentide turul. Samuti hindame Noored Kooli positiivset mõju Eesti haridusprobleemide lahendamisse ja soovime anda oma panuse programmi eesmärkide saavutamiseks, ” rääkis Imagine tegevjuht Helen Roonet.

Konkursil on kaks vooru: 23. sept – 6. okt toimub eelvoor ning 14-25. oktoober finaalülesande teostus. Finalistid saavad võistlustöö tegemiseks kaks nädalat erialaseid praktilisi koolitusi agentuurilt Imagine jt. oma ala professionaalidelt nii Eestist kui välismaalt. Võistlustöö eesmärgiks on kutsuda huvilisi kandideerima kaheaastasesse Noored Kooli haridusprogrammi. Võitjat premeerib Noored Kooli asutaja Swedbank 1000-eurose stipendiumiga.

Noored Kooli tegevjuhi Kristi Klaasmägi tervitab koostööd: “Otsime alati uusi võimalusi, kuidas uusi tegusaid ülikoolilõpetajaid kaheks aastaks haridussüsteemi panustama kutsuda ning loodan, et noorte endi poolt koostatud sotsiaalkampaania jääb ka ülikoolilõpetajatele paremini silma.”

Kahe nädala jooksul õpivad noored läbi praktiliste harjutuste kuidas lugeda briifi, millised on loovtehnikad, milliseid meediakanaleid kasutada, kuidas esitleda ideed jpm.

Swedbanki toetustegevuse spetsialisti Maarja Karmini sõnul aitab selline kogemus kindlasti kaasa noorte konkurentsivõime tõstmisele tööturul samas aitades teostada üllaid eesmärke: “Sellistel koostööprojektidel on suur väärtus näidates, kuidas ühiste koostööhuvide otsimisel võib saada kõigile osapooltele põneva lahenduse. Usume, et noored saavad siit väga inspireeriva kogemuse ning julgustame ka teisi noortele analoogseid võimalusi pakkuma,” lisas Karmin.

Oma kavandeid võivad kandideerimiseks esitada kõik alla 26-aasta vanad inimesed taustast sõltumata. Varasem kogemus ja formaalne haridus reklaamindusest ei ole vajalikud.

Lisainfot leiab siit: www.imagine.ee/nooredkooli

Sihtasutus Noored Kooli kutsuti 2006. aastal Heateo Sihtasutuse ja Swedbanki poolt ellu selleks, et luua keskkond uute liidrite kujunemiseks, kes panustavad positiivsetesse muutustesse Eesti hariduses. Selleks valitakse Noored Kooli programmi võimekaid ja tegusaid kõrgharidusega noori inimesi, kes lähevad kaheks aastaks kooli õpetama ning läbivad samaaegselt uuendusliku õpetaja- ja juhtimisoskuste koolituse nii Eesti kui rahvusvaheliste koolitajate käe all.

VAATA KA VIDEOT:

http://bit.ly/11DFFmn

Head Uudised GoodNews