1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good korraldab üle 450le lapsele tasuta üritustega Paljajalu Päeva
PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good korraldab üle 450le lapsele tasuta üritustega Paljajalu Päeva

PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good korraldab üle 450le lapsele tasuta üritustega Paljajalu Päeva

paljajalu_paev_201628.-29. augustil 2016 on lastel võimalik külastada juba kolmas aasta järjest põnevaid vabaajaveetmiskohti, kus saab proovile panna oma nutikuse või osa võtta treeningutest ja võistlustest. Paljajalu Päeva korraldab MTÜ Do Good ja üritus on peamiselt korraldatud laste- ja turvakodude ja raskustes  perede lastele. Vabade kohtade olemasolul aga võivad üritustel osaleda kõik lapsed! Üritused on eelegistreerimisega ning toimuvad Tallinnas.

“Kahe päeva jooksul saavad lapsed valida kino, põnevate seikluste või spordivõistluste vahel, kokku toimub 17 üritust, 9lt partnerilt. Osalejaid on tänaseks registreerunud rekordiliselt üle 450. Vabu kohti jagub veel mitmele vahvale üritusele. Näiteks ootab kuni 5. aastaseid lapsi mängima koos Hippiga Miilu mängumaa. Samuti saab osaleda maadlustreeningul ja mürada Eesti paremiku käe alla maadluskeskuses Korrus 3. Eesti Loodusmuuseumis saavad aga kõik väiksed teadlased uurida mikroskoobiga liiva,” ütleb Paljajalu Päeva projektijuht Sigrid Mälksoo.

Päeva raames saavad lapsed ka ujuda Reval Sport Veekeskuses, võistelda Lasergame ja Lasercity mängudes, turnida Ronimisministeeriumis, mürada Mirelli mängutoas, hüpata Spypark batuudikeskuses ja vaadata uut kogupere multikat „Lemmikloomade salajane elu“ Apollo 3D kinos. Üritustele on õla alla pannud ka Elulill OÜ, Mobec AS, Maks & Moorits (Atria Eesti), Sanitex OÜ, Recato AS, Tallegg (AS HK Scan Estonia AS), Tallinna Spordi-ja Noorsooamet, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Hipp ja Põnn (Salvest AS). MTÜ Do Good parteriteks on ka Tallinna Lastekodud ja Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit.

Vabadele kohtadele saavad kõik ise registreerida SIIN!

MTÜ Do Good tegeleb peamiselt abi vahendamisega laste- ja turvakodudele ning raskustes peredele. Oma abi saab pakkuda facebooki keskkonnas.

paljajalu_paev_2016

Head Uudised GoodNews