1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pane Loomusele käpp alla ja hakka püsiannetajaks
Pane Loomusele käpp alla ja hakka püsiannetajaks

Pane Loomusele käpp alla ja hakka püsiannetajaks

Loomus kutsub kõiki üles hakkama püsiannetajaks. Loomus tegutseb selle nimel, et muuta Eesti ja maailm laiemalt loomasõbralikumaks. Loomuse fookus on nende loomade kaitsel, keda kasutatakse põllumajanduses, sh kalad, meelelahutuses, ilutööstuses ja moetööstuses.

Foto: Nähtamatud Loomad

Igal võidul on oma hind. Iga võit tähendab sadu, kui mitte tuhandeid tunde tööd. Tihti tulevad võidud raskelt, aga see ei ole Loomust siiani takistanud. Pane Loomusele käpp alla ja hakka Loomuse püsiannetajaks!

Kuidas Sinu püsiannetus aitab?

  • 5 € kuus aitab Loomusel levitada loomasõbralikke sõnumeid sotsiaalmeedias, välja anda ja levitada teabematerjale, jagada lendlehti ja loomasõbraliku sõnumiga kleepse ning korraldada vabatahtlikele arutelu- ja/või filmiõhtuid;
  • 10 € kuus aitab lisaks eelnevale osaleda koolitustel, et paremini ja efektiivsemalt seista loomade õiguste eest, korraldada ja osaleda avalikel üritustel, korraldada kohtumisi poliitikute ja ametnikega ning läbi viia paneelvestlusi;
  • 20 € kuus aitab lisaks eelnevale tasuda rahvusvahelistesse organisatsioonidesse kuulumise liikmemakse, osaleda rahvusvaheliste võrgustike kohtumistel, toetada Soomes Tuulispää varjupaigas elavaid rebaseid Taika ja Viima, kasutada juriidilist abi ning korraldada välikampaaniaid.

Loomuse sihiks on loomatemaatika tähtsuse suurendamine Eesti ühiskonnas ning loomakaitsepoliitika kujundamine. Tänu Loomuse ja Loomusega liitunud liikumise Loomade nimel aastatepikkusele tööle võttis 2017. aasta sügisel Riigikogu vastu eelnõu, mis keelustab metsloomade kasutamise meelelahutuses, sh tsirkuses. See oli võimas võit loomadele ning vägivallaga dresseeritud metsloomad ei pea enam kannatama ebaloomupärastes tingimustes meelelahutuse eesmärgil.

Head Uudised GoodNews