1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pelgulinna sünnitusmaja sai uue kaasaegse kuvöösi
Pelgulinna sünnitusmaja sai uue kaasaegse kuvöösi

Pelgulinna sünnitusmaja sai uue kaasaegse kuvöösi

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Pelgulinna sünnitusmaja intensiivravi osakond sai annetuste toel uue kaasaegse kuvöösi.

Colonna Kinnisvara algatas detsembris 2013 aastalõpukampaania, mille raames koguti raha, et osta Pelgulinna sünnitusmaja intensiivraviosakonda üle 12 000 euro maksev uus kuvöös. 10. märtsil anti uus aparaat Pelgulinna sünnitusmajale üle.

Pelgulinna Sünnitusmaja on üks kolmest Eesti suurimast sünnitusmajast ning iga neljas Eestis sündiv laps näeb ilmavalgust just seal.

„Lapse sünd on imeline hetk ja kui enamuse jaoks kulgeb sünnitus loomulikult, on ka neid peresid, kelle beebi elu ja tervise päästmiseks tuleb osutada kiiret abi. Lisaks targale ning kogenud personalile on oluline, et meie tegevust toetaks kaasaegne aparatuur,“ rääkis Pelgulinna sünnitusmaja lastearst dr. Ervin Saik.

„Enneaegsed lapsed pole võimelised hoidma oma kehatemperatuuri ja seetõttu tuleb neile kuvöösi abil luua parimad kasvutingimused,“ selgitas dr. Saik.

Uue kuvöösi ostmiseks koguti raha telefoniannetuste ja heategevusliku loteriiga ning puudujääva summa annetas sünnitusjama toetusfondile Colonna Kinnisvara.

Kuvöösi üleandjaks haiglale oli Colonna juhatuse liige Roberto de Silvestri ning vastu võtsid Pelgulinna Sünnitushaigla lastearst dr. Ervin Saik ning patroon Läine Randjärv.

Pelgulinna sünnitusmaja ning Colonna Kinnisvara tänavad kõiki, kes oma toetuse kampaaniasse andsid!

2006. aastal asutatud ja peamiselt kapitali vahendamisega tegeleva Colonna Kinnisvara kaudu on tänaseks Eesti kinnisvaraprojektidesse investeeritud 110 miljonit eurot. Ettevõttega seotud investorid omavad täna 40 ärihoonet. Renditavat pinda on kokku üle 132 000 m² ja rentnikke on kokku ligikaudu 360.

Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews