1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEATEGEVUSLIK KONTSERT! Põltsamaa kiriku heategevuslikul kontserdil laulab Hanna-Liina Võsa
HEATEGEVUSLIK KONTSERT! Põltsamaa kiriku heategevuslikul kontserdil laulab Hanna-Liina Võsa

HEATEGEVUSLIK KONTSERT! Põltsamaa kiriku heategevuslikul kontserdil laulab Hanna-Liina Võsa

Heategevuskontsert13. detsembril kell 16.00 EELK Põltsamaa Niguliste kirikus toimuval heategevuslikul kontserdil “Jõuan jõuluks koju” esinevad lauljanna Hanna-Liina Võsa, džässkitarrist Marek Talts ja kontrabassimängija Mati Tärm. Muusikasündmusel saab toetada kiriku fassaadi uuendamist.

Ka tänavuse advendiaegse heategevusliku kontserdi Põltsamaa kirikus korraldab riigikogu liige Aivar Kokk. “Mõte oli tingitud ka Põltsamaa ja selle ümbruse inimeste suurest huvist kultuurisündmuste järele. Põltsamaa Niguliste kirik on hea akustikaga ja hubane paik kontsertide   läbiviimiseks. Organiseerimisele aitab kaasa soe ja toetav suhtumine koguduse, eriti selle juhatuse esimehe ettevõtja Leo Tõnsoni ja kirikuõpetaja Markus Haameri poolt,“ ütles poliitik, kes valitud parlamenti Jõgeva- ja Tartumaalt.

“Tänavuse heategevusliku kontserdi sisustab oma imekauni lauluhäälega Hanna-Liina Võsa, kelle kontserdid on alati olnud soojad ja läinud kuulajaile südamesse. Muusikasündmus kannab pealkirja “Jõuan jõuluks koju”, sest nendeks pühadeks on ju läbi aegade lähedasi koju oodatud.  Nii on see ka tänases Eestis, kus paljudes peredes keegi kodumaast kaugemal elamas ja töötamas,” ütles Aivar Kokk.

Tema sõnul kogutakse tänavusel heategevuslikul kontserdil raha Põltsamaa kiriku fassaadi renoveerimiseks. Ettepanek annetada raha selleks otstarbeks tuli koguduselt. “Fassaad vajab täielikult uuendamist. Tööde maksumus ulatub 100 000 euroni,” ütles Kokk, kes hariduselt ehitusinsener ja tegutsenud selles valdkonnas ettevõtjana. “Põltsamaa kirikus toimunud heategevuslikud kontserdid on olnud alati eriliselt publikurohked. Näiteks Koit Toome kontserdil võis rahvast olla kirikus ligi tuhat,” märkis ta.

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews