1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Prisma raha eest saab kiusamisennetusprogrammiga liituda kaks kooli
Prisma raha eest saab kiusamisennetusprogrammiga liituda kaks kooli

Prisma raha eest saab kiusamisennetusprogrammiga liituda kaks kooli

Eelmisel aastal annetas Prisma sihtasutusele Kiusamisvaba Kool kampaania raames 5 protsenti ehk 4352 eurot, mis aitab katta vähemalt kahe Eesti kooli kiusamisennetusprogrammiga liitumise kulud.

Kiusamisvaba Kooli juhatuse liige Kristiina Treial on toetuse üle siiralt rõõmus. “Lootsime koguda summa, mis võimaldaks liita ühe kooli,” rääkis ta. Treiali sõnul maksab ühe kooli liitumine ligi 2000 eurot, mis katab ettevalmistavate koolituste, õpilasküsitluse ja materjalide kulud.

Heategevuskampaania raames müüdi Prisma kauplustes Soome tuntuima tekstiilitootja Vallila erikollektsiooni, mis loodi Eesti 100. sünnipäeval puhul ja mida kaunistasid Tallinna vanalinna motiivid. Lisaks loodi koostöös kohalike väiketootjatega samade motiividega pakend meekomplektile, käsitööseebile, kamajahule ja šokolaadile.

„Perede heaoluga seotud teemad on Prisma jaoks tähtsad. Kiusamisvaba Kooli toetamine on seda erilisem, et kõik Prisma töötajad said kaasa rääkida ja välja valida organisatsiooni, keda toetada,“ sõnas Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots.

Kui hetkel rakendab programmi 70 kooli ja õppekohta, siis 15. veebruarini oodatakse liituma koole, kes soovivad programmiga alustada juba 2019 sügisest.

Head Uudised GoodNews