1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pühapäeval selgub Eesti restoranide jalgpallimeister
Pühapäeval selgub Eesti restoranide jalgpallimeister

Pühapäeval selgub Eesti restoranide jalgpallimeister

Eesti Jalgpalli Liit pani Chefs Cupi vôitja meeskonnale vàlja jalgpalli koos koondislaste autogrammidega

Sel pühapäeval algusega kl 12 leiab Tallinna Schnelli staadionil aset Eesti tippkokkade jalgpalliturniir Chefs Cup 2013. Heategevuslik võistlus toob jalgpallimurule kokku parimate restoranide esindajad, et selgitada välja Eesti restoranide jalgpallimeister ning üheskoos aidata paremaks muuta järjekordse Eesti koolisöökla seadmete parki. Kolmandat aastat toimuva Eesti tipprestoranide jalgpalliturniiri Chefs Cup toetab Electrolux Eesti.

Chefs Cup 2013 korraldaja, restoranide Alexander ja Neh peakoka Peeter Piheli sõnul on turniir iga aastaga populaarsemaks muutumas ning restoranitöötajaid, kes soovivad pottide ja pannide tagant vahelduseks jalgpallimurule joosta, on üha rohkem. „Sarnaselt hea restorani toimimisega peab meeskonnatöö toimima ka pallimurul.
On meeldiv tõdeda, et huvi on suur ja motivatsioon ühte Eesti koolisööklat omal väiksel moel aidata on tugev,“ lausus Pihel.

Turniiri toetaja Electrolux Eesti juhi Andres Keskeri sõnul said eelnevatel aastatel turniiril toimunud heategevusliku loterii abil oma seadmeparki täiendada Rosma ja Kihnu koolid. „Tänavu kolmandal aastal toimuva heategevusliku võistluse eesmärk on abistada sööklainventariga Hiiumaal asuvat Lauka põhikooli. Meil on hea meel toetada ettevõtmist, mille eesmärk on edendada nii Eesti kokanduse tippkultuuri kui ka väikeste koolisööklate arengut,“ sõnas Kesker.

Turniirist võtab osa 16 võistkonda, kelle seas on tippkokkad ja tipprestoranide töötajad Eestist ja välismaalt:

1. Vincents (LAT)
2. Senso
3. OKO
4. Reval Cafe
5. Event Catering
6. Gourmet Coffee
7. Alexander
8. Sparkling Grupp
9. Horisont
10. Cru
11. Maikrahv
12. Chez Dominique (FIN)
13. Tchaikovsky
14. Tallink
15. Wicca
16. Leib Resto & Aed

Võistluse raames toimub heategevuslik loterii, millega on võimalik võita õhtusöök kahele turniirist osa võtvas restoranis ning muid auhindu. Loteriipileteid müüvad turniirist osavõtvad restoranid. Samas on kõigil pealtvaatajatel võimalus pilet osta ka turniiri toimumispäeval kohapealt. Turniiriga käsikäes käiva heategevusliku loterii auhinnalaud on rikkalik ning selle juures on abiks olnud turniiri toetajad – Electrolux Eesti, Õllenaut pruulikoda, Event Catering, Liivimaa Lihaveis, Amedei , Saaremaa Lihatööstus, Dunker, Eesti Jalgpalli Liit, spordijook VivaSport, kohvik Sesoon, Horeca Service, ökojäätis Lamuu ja Gourmet Coffee.

„Muidugimõista, arvestades, et tegu on kokkade jalgpalliturniiriga, ei pea ka pealtvaatajad nälga kannatama – turniiri toitlustamise eest kannab hoolt Laulasmaa Spa restoran Wicca peakokk Angelica Udeküll. Kesvamärjukest pakub väike pruulikoda Õllenaut. Hääd kohvielamust pakuvad staadionil Gourmet Coffee baristad ning ilusa ilma korral vurab ringi ka Lamuu jäätisekäru,“ lisas Pihel.

Head Uudised GoodNews