1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. RÕÕMUSÕNUMIGA VIDEO! Pisikese Juss-Mathiase elu on pärast “Inglite aeg” saadet täielikult muutunud
RÕÕMUSÕNUMIGA VIDEO! Pisikese Juss-Mathiase elu on pärast “Inglite aeg” saadet täielikult muutunud

RÕÕMUSÕNUMIGA VIDEO! Pisikese Juss-Mathiase elu on pärast “Inglite aeg” saadet täielikult muutunud

TV3 heategevussaates „Inglite aeg“ koguti eelmisel talvel annetusi autoavarii üle elanud väikese Juss-Mathiase ja tema perekonna toetuseks. Täna, pea aasta pärast telesaadet, on pisikese Põlva poisi elu täielikult muutunud. Veel aasta tagasi ei osanud vanemad unistadagi, et Juss-Mathias sööb kunagi midagi peale püreetoidu, kuid täna nõuab ta juba šokolaadi ja liha. Samuti on poiss hakanud aina enam rääkima. Keili Sükijainen jagab südantliigutavat külaskäiku „Seitsmeste“ videoloos.

Pisikese 1,5-aastase Juss-Mathiase lugu on südantlõhestav. Eelmisel aastal külastas „Inglite aeg“ Himmaste küla Põlvamaal, kus elavad Juss-Mathias oma õe Adeele-Ameliaga ning vanemate Carina ja Juhaniga. Eelmisel kevadel juhtus perega kohutav autoavarii, kus ema Carina sõitis teelt välja ja põrkas tohutu hooga otse vastu betoonist teetruupi. Tütar Adeele pääses vigastustega, kuid Juss-Mathias jäi kaelast allapoole halvatuks. Mida peab tundma ema, kes põhjustas õnnetuse, mille tagajärjel sai rängalt kannatada tema pisike poeg? Väikese vapra Juss Mathiase pere lugu on näide sellest, et meid kõiki võib ühel päeval tabada saatuslik hetk, mis pöörab pea peale kogu endise elu. Ema Carina, isa Juhan ja õde Adeele ei andnud aga kunagi alla, et oma pere õnnetusse sattunud kõige pisemat igati toetada ja aidata. Tänaseks on Juss-Mathiase tervis paremuse poole muutunud – ta saab maiustada isegi šokolaadi.

„Inglite aeg“ tuleb ka sel aastal ning seda juba viiendat korda. Tänu Eesti rahva abile on suurte summadega toetatud inimesi ja perekondi, kelle eluteele on saatus veeretanud raskusi, millest ainult oma jõududega on väga keeruline välja tulla. „Inglite aeg“ on ainus heategevussaade, milles kogutud summa läheb jagamisele saates osalenud abivajajate vahel ja nii teavad inimesed täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. Aastal 2017 kogus “Inglite aeg” abivajajate toetuseks rekordiliselt 321 190 eurot.

TV3 palub märgata Sul abivajajat – kui oled ise hädas või tead kedagi, siis anna abivajajast märku juba nüüd. Ükskõik, kui väike või suur üks mure võib tunduda – kirjuta aadressil aita@tv3.ee või helista telefonil 5504881. Aitame ja märkame, sest üksteist peab hoidma. Rohkem infot on leitav aadressilt https://tv3.ee/saade/inglite-aeg/

 

Head Uudised GoodNews